ΑρχικήinetApple TV νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στους τηλεθεατές να παρακάμπτουν τις...

Apple TV νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στους τηλεθεατές να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις

Η Apple επιδιώκει να φέρει ένα νέο τρόπο παρακολούθησης τηλεόρασης, που θα επιτρέπει στους πελάτες της να παρακάμψουν τις διαφημίσεις. Η νέα ιδέα θα μπορούσε να διαταράξει αναμφίβολα το καθιερωμένο επιχειρηματικό μοντέλο των εταιρειών της καλωδιακής τηλεόρασης και να ανακουφίσει τους τηλεθεατές.

apple-itvΠαλαιότερα ένας δημοσιογράφος από την Wall Street Journal, η Jessica Lessin αποκάλυψε στο blog της ότι η Apple ετοιμάζει μια νέα “τεχνολογία που θα επιτρέπει στους τηλεθεατές να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις.”

Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι απλό. Ίσως για την Apple να είναι τεχνολογικά εύκολο αλλά το πρόβλημα θα έρθει από τις εταιρείες της τηλεόρασης καθώς οι διαφημίσεις είναι η κύρια πηγή εσόδων τους.

Έτσι καθώς η Apple συνεχίζει να διεκδικεί τα δικαιώματα από τις εταιρείες καλωδιακής και τηλεοπτικών δικτύων για την παροχή αυτής της νέας υπηρεσίας μέσω του Apple TV, “τα πράγματα φαίνεται να ζεσταίνονται αρκετά”, αναφέρει η Lessin.

Σε μια συνάντηση που είχε η εταιρεία με στελέχη μέσων ενημέρωσης, η Apple έριξε την ιδέα του μιας “premium” έκδοσης του υπάρχοντος μοντέλου” που θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις. Η Apple προτίθεται να αποζημιώσει τα τηλεοπτικά δίκτυα για την απώλεια εσόδων,” αποκάλυψε η Lessin αποκαλύπτει, επικαλούμενη ανθρώπους που ήταν στις συνομιλίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS