ΑρχικήinetDigiTimes: Η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων θα καθυστερήσει το iPhone 5S

DigiTimes: Η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων θα καθυστερήσει το iPhone 5S

fingerprintΠροβλήματα με τη νέα τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα φέρουν την Apple σε μια πολύ δύσκολη θέση αφού δεν θα έχει τις αναμενόμενες ποσότητες νέων iPhone 5S τον Σεπτέμβριο που υπολογίζεται η κυκλοφορία του, σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes.

Επικαλούμενη τις συνήθεις πηγές του, το DigiTimes ισχυρίζεται ότι οι φτωχές αποδόσεις παραγωγής του chip τόσο για το νέο χαρακτηριστικό αναγνώρισης αποτυπωμάτων όσο και των LCD drivers που φημολογούνται θα αναγκάσουν την Apple να καθυστερήσει αρκετά τις αποστολές του επερχόμενου iPhone 5S, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η μαζική παραγωγή των δύο chips έπρεπε να ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου. Όμως, οι χαμηλές αποδόσεις παραγωγής θα καθυστερήσουν την μαζική παραγωγή μέχρι τα τέλη Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι αρχικές προμήθειες του τηλεφώνου δεν θα είναι τόσο υψηλές όσο αναμενόταν αρχικά.

Περίπου 3 εκατομμύρια αποστολές του νέου iPhone 5s θα μετατεθούν για το τέταρτο τρίμηνο του έτους, δήλωσαν οι πηγές.

Όπως πάντα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το DigiTimes θεωρείται πολύ αξιόπιστο όταν κοιτάζει την κρυστάλλινη σφαίρα του.

Οι φήμες θέλουν την Apple να έχει προσθέσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επόμενη γενιά του iPhone, αλλά βέβαια τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS