ΑρχικήinetHamadoun Toure απατηλές δηλώσεις και προσδοκίες από την υπόθεση Snowden

Hamadoun Toure απατηλές δηλώσεις και προσδοκίες από την υπόθεση Snowden

Hamadoun ToureΟ κόσμος μπορεί να μην το γνωρίζει, αλλά είμαστε ήδη στη μέση ενός διαδικτυακού πολέμου, δήλωσε ο επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ.

Τα αρχεία που διέρρευσαν από τον Edward Snowden και τα άρθρα που ακολούθησαν και δημοσιεύτηκαν σε όλο τον κόσμο δίνουν στους ανθρώπους μια ευκαιρία να σταματήσουν τον πόλεμο στον κυβερνοχώρο και να χτίσουν γέφυρες, αναφέρει το RT.

Ο Hamadoun Toure, επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU), η οποία συνεργάζεται με την Interpol και τα Ηνωμένα Έθνη, θεωρεί ότι η συνεχής κατασκοπεία θα μπορούσε να σταματήσει τώρα που όλα αποκαλύφθηκαν. Ένα πολύ βολικό πιστεύω από τον κ. Hamadoun Toure, ίσως όχι τόσο πολύ για τον ίδιο, όσο για τις μυστικές υπηρεσίες που η ιδέα να ξεχαστούν όλα θεωρώντας ο κόσμος ότι θα σταματήσουν οι παρακολουθήσεις, θα τους δώσει τον χώρο που χρειάζονται για να ξαναρχίσουν, με μεγαλύτερη διακριτικότητα αυτή τη φορά.

Ο Hamadoun Toure θέλει να καταφέρει τις χώρες να υπογράψουν μια συνθήκη στην οποία θα υπόσχονται ότι θα διασφαλίσουν την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τους πολίτες τους, θα τους την προστατεύουν από τις επιθέσεις και θα συνεργάζονται με άλλες χώρες για να σταματήσουν τις διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες.

Βέβαια οι παραπάνω δηλώσεις μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν ο κ. Hamadoun Toure, γνωρίζει τι σημαίνει NSA, CIA, FBI κλπ.
Με δηλώσεις σαν και αυτές δείχνει να αγνοεί πλήρως την δράση των μυστικών υπηρεσιών αφού πιστεύει ότι με ένα σύμφωνο μεταξύ των χωρών όλα θα φτιάξουν! Πόσα σύμφωνα δεν έχουν καταπατηθεί από τις ΗΠΑ και γενικότερα από τις μυστικές υπηρεσίες….Εκτός βέβαια αν οι δηλώσεις του είναι κατευθυνόμενες από τις ΗΠΑ που αναζητούν τρόπους να ηρεμήσουν την κοινή γνώμη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS