ΑρχικήinetΑpple, Samsung & HTC θα παρουσιάσουν υδρόψυξη στις συσκευές τους (Φήμη)

Αpple, Samsung & HTC θα παρουσιάσουν υδρόψυξη στις συσκευές τους (Φήμη)

water-damage-main

Η NEC ήταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο κινητό που ο επεξεργαστής του είχε ενσωματωμένο ένα έξυπνο μικρό σύστημα υδρόψυξης. Σύμφωνα με πηγές του Digitimes η κίνηση αυτή έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση που και εταιρείες κολοσσοί όπως η Αpple, η Samsung και η  HTC θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα παρουσιάζοντας μας smartphones με σύστημα υδρόψυξης στο τέλος αυτού του χρόνου.

Bέβαια όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές το DigiTimes κάνει αρκετές εσφαλμένες προβλέψεις και πολλές φορές υπερβάλει αισθητά στις φήμες τις οποίες δημοσιεύει.

Παρόμοιες μεθόδους είχαμε δει να εκμεταλλεύονται οι «hardcore» χρήστες desktop PC, οι οποίοι αρέσκονταν στο να υπερχρονίζουν τους υπολογιστές τους και ζητούσαν κάτι για να διατηρούν την θερμοκρασία των μηχανημάτων σε χαμηλά επίπεδα. Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό της και η NEC όταν κατασκεύαζε το Medias X 06E. Αν και η διαφορά δεν είναι ορατή όταν κάποιος κοιτάζει τη συσκευή εξωτερικά, ανοίγοντας την θα εντοπίσει πίσω από την μπαταρία το σχετικό υποσύστημα το οποίο «τραβά» μακριά την θερμοκρασία που παράγει το chipset, που δεν είναι άλλο από έναν Snapdragon 600 της Qualcomm.

Σε συνδυασμό με ένα φύλλο γραφίτη που καλύπτει την motherboard του smartphone, η NEC υπόσχεται πως το νέο της δημιούργημα θα είναι πολύ πιο… δροσερό σε σχέση με άλλες προτάσεις της αγοράς.

Αν και ειλικρινά μπορούμε στο μέλλον να δούμε μια παρόμοια τεχνολογία σε ένα iPhone οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αν και υπάρχουν κατασκευαστές τέτοιων συστημάτων όπως απέδειξε και η NEC η γραμμή παραγωγής τους είναι υπερβολικά αργή για να καλύψει τις ανάγκες που θα είχαν εταιρείες σαν την Αpple, Samsung & HTC ειδικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πηγή:GreekAppleNews.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS