ΑρχικήinetO πρώην CEO της Anobit μιλά για την εξαγορά από την Apple...

O πρώην CEO της Anobit μιλά για την εξαγορά από την Apple και την νοοτροπία της εταιρείας

apple-buying-anobit

Έναν χρόνο πριν η Apple επιβεβαίωσε την εξαγορά της Anobit, της ισραηλινής εταιρείας flash δίσκων, με τον CEO και ιδρυτή της εταιρείας Ariel Maislos να αποτελεί παρελθόν πια από την Apple ως μέρος της προσπάθειάς του να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση.

Ο Maislos σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εξαγορά αναφέροντας ότι η Anobit δεν έψαχνε συγκεκριμένα κάποια έξοδο/εξαγορά αλλά ότι η ήδη υπάρχουσα σχέση με την Apple εξελίχθηκε σε ένα τέτοιο σημείο που η εξαγορά ήταν αναπόφευκτη και για τις δύο πλευρές.

Ταυτόχρονα ο Maislos συγκρίνει την νοοτροπία της Apple με αυτή της Intel, η οποία στα πρώτα χρόνια της Anobit είχε επενδύσει $32 εκατομμύρια. Σημειώνει ότι στην Intel κανείς δεν περιμένει από κανέναν να είναι «εκπληκτικός» στην εργασία παρόλο που υπάρχουν αμοιβές για αυτούς διαπρέπουν με καινοτομίες και πρωτοτυπίες. Στην Apple αντίθετα αυτή η συμπεριφορά υπεροχής απαιτείται μόνο και μόνο για να παραμείνεις στη θέση σου -υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από όλους.

Είναι δεδομένο ότι θα είσαι ο καλύτερος στον τομέα σου όταν δουλεύεις στην Apple με τον Maislos να σημειώνει ότι αυτή η νοοτροπία απορρέει από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 όταν η εταιρεία βρέθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS