ΑρχικήinetΣας παρουσιάζουμε το Moti, τον έξυπνο σύντροφο και προπονητή σας

Σας παρουσιάζουμε το Moti, τον έξυπνο σύντροφο και προπονητή σας

Προχωράμε προς μια εποχή ρομπότ συντρόφων και συναισθηματικά ευφυών συσκευών. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν, οι Kayla Matheus και Laura Day, οι συν-ιδρυτές και εφευρέτες του Moti.

Το Mοti είναι μια νέα συσκευή-σύντροφος που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε καλές συνήθειες. Η Matheus πιστεύει ότι οι wearable συσκευές ανήκουν στο παρελθόν. Το Moti είναι μια μικρή συσκευή ιδανική για ένα γραφείο ή κομοδίνο και χρησιμοποιείται καλύτερα με μια εφαρμογή που υποστηρίζει που συνδέεται μέσω Bluetooth. Με την εφαρμογή, μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε συνήθεια, να μάθετε τα κίνητρα σας, να δείτε τα δεδομένα σας και πολλά άλλα.

Moti-thumb

Η μικρή συσκευή ανάβει, κάνει θόρυβο και σας επιβραβεύει στη διάρκεια της ημέρας ως έναν τρόπο για να παρέχει άμεση ικανοποίηση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ρυθμιζόμενα και προσαρμόσιμα. Το Moti φορτίζει με micro USB και συνδέεται σε ένα ασύρματο δίκτυο για να συνδεθεί με την κινητή συσκευή και λειτουργεί όλη την ημέρα.

Δεδομένου του background στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και τη μηχανική, η Kayla Matheus έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι κάτι περισσότερο από απλή τεχνολογία και με τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με το χρήστη. Το bot σύντροφος έχει ακόμη και κάτι σαν μάτια και πρόσωπο, βασικά συστατικά της κοινωνικής ρομποτικής. Η κοινωνική ρομποτική έχει σχεδιαστεί για να αλληλεπιδρά με τους χρήστες τους και να ενεργοποιούν δεσμούς μεταξύ του χρήστη και της μηχανής.

Το Moti χρησιμοποιεί ήχο, φως και απτική τεχνολογία, παρόμοια με μια wearable συσκευή όπως το ρολόι της Apple, για να ενισχύσει τη σωστή συμπεριφορά και να ενθαρρύνει την ολοκλήρωση ενός προκαθορισμένου στόχου μέσα στη μέρα.

Η ίδια η συσκευή λειτουργεί σε εξατομικευμένη βάση σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Μπορεί να λειτουργήσει ως προπονητής σε ορισμένους και ως φίλο σε άλλους. Το Moti ακόμα εξελίσσεται με βάση την αλλαγή συνηθειών.

Δεδομένου ότι στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, το Moti θα είναι ένας ιδιαίτερα χρήσιμος βοηθός.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS