ΑρχικήHow ToΑλλαγές και ιδέες για το Windows Defender

Αλλαγές και ιδέες για το Windows Defender

H επετειακή ενημέρωση των Windows 10 έφερε αρκετές αναβαθμίσεις στο Windows Defender, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου χαρακτηριστικό που εκτελεί σαρώσεις στο παρασκήνιο, ανεξάρτητος του antivirus σας, αλλά οι χρήστες αναμένουν ένα makeover όχι μόνο όσον αφορά τη λειτουργικότητα αλλά και στο περιβάλλον εργασίας του χρήστη.
Και ακριβώς επειδή οπτικά λίγα έχουν αλλάξει στο Windows Defender στην τελευταία ενημέρωση των Windows , οι χρήστες της κοινότητα αποφάσισαν να δημιουργήσουν τις δικές τους ιδέες για να βοηθήσουν τη Microsoft να πάρει μια ιδέα για το πώς θα πρέπει να μοιάζει μια σύγχρονη εκδοχή της λύσης ασφάλειας.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι δημιουργία του χρήστη reddit, ioannisemmanou, η οποία οραματίζεται ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας για το Windows Defender που φέρνει το antivirus, στην ίδια γραμμή με τις άλλες εφαρμογές που η Microsoft ενσωμάτωσε στα Windows 10.

Windows Defender
Έρχεται με ένα μενού hamburger που παρέχει πρόσβαση στις λειτουργίες σάρωσης και τις ρυθμίσεις, αλλά και με μια τελείως επίπεδη εμφάνιση και ένα σκούρο θέμα το οποίο ταιριάζει με τις πρόσφατες αλλαγές που έκανε η ίδια η Microsoft στα Windows 10.
Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν ένα – δύο πράγματα ακόμη που χρειάζονται να τελειοποιηθούν σε αυτή την ιδέα, αλλά συνολικά, φαίνεται αρκετά εμφανίσιμο και δεδομένου ότι η εταιρεία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι κοιτάζει τις ιδέες των χρηστών της μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δει και την συγκεκριμένη και ότι σύντομα θα έχουμε καινούργιες αλλαγές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS