ΑρχικήHow ToΗ Google λανσάρει νέο API για την κατανόηση της γλώσσας των μηχανών

Η Google λανσάρει νέο API για την κατανόηση της γλώσσας των μηχανών

seo-Google

Η Google λανσάρει νέα υπηρεσία cloud που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τη φυσική γλώσσα

Η Google εγκαινίασε την Τετάρτη, ένα νέο ανοικτό beta Cloud Natural Language API, για να επεκτείνει τα εργαλεία προγραμματισμού της και να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που κατανοούν την ανθρώπινη γλώσσα. Αυτό το νέο API θα δώσει στους προγραμματιστές είσοδο στη Google-powered view ανάλυση, συντακτική ανάλυση και την αναγνώριση οντότητας.

Αυτό το νέο API είναι συνέχεια άλλων προ-εκπαιδευμένων μηχανών μάθησης APIs της Google όπως το Cloud Speech API, ένα Vision API και ένα Translate API. Επί του παρόντος, το νέο API Cloud Natural Language υποστηρίζει κείμενα στα αγγλικά, ιαπωνικά και ισπανικά.

Είναι μια σημαντική κίνηση για τη Google, καθώς οι πάροχοι δημόσιων cloud ανταγωνίζονται για να φιλοξενήσουν νέες εφαρμογές μαζί με έξυπνες δυνατότητες. Η διαδικασία Natural language επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που μπορούν να αντιμετωπίσουν το δύσκολο έργο της κατανόησης του πώς επικοινωνούν οι άνθρωποι και είναι σημαντικό για πράγματα όπως η κατασκευή ευφυών βοηθών και bots συνομιλίας.

Το νέο API, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα στηρίξει τρεις διαφορετικούς τύπους ανάλυσης. Η ανάλυση συναισθήματος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το συνολικό συναίσθημα ενός κειμένου, η αναγνώριση οντότητας θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τις πιο σχετικές οντότητες για ένα κείμενο και να βάλετε ετικέτες όπως για παράδειγμα προσωπικό, οργανισμός, τοποθεσία, εκδηλώσεις, προϊόντα και μέσα ενημέρωσης και θα εκτελέσει τη βασική λειτουργία της αναγνώρισης μερών του λόγου και θα αναλύσει για κάθε πρόταση για να αποκαλύψει τη δομή και το νόημα του κειμένου.

Το νέο API εισήλθε σε δημόσιο beta μαζί με το API Speech της Google, το οποίο επιτρέπει στις εφαρμογές να λάβουν ηχογραφούν φωνή και να τη μετατρέπουν σε κείμενο. Είναι δυνατό για τους προγραμματιστές για να χτίσουν μια εφαρμογή ενώνοντας τα δύο APIs που μπορούν να ακούσουν τη φωνή του χρήστη και στη συνέχεια να καταλάβουν τι λέει το πρόσωπο αυτό. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 80 διαφορετικές γλώσσες και είναι ο πυρήνας που τροφοδοτεί προϊόντα όπως το Google Search και το Google Now.

Με την προώθηση αυτών των δύο υπηρεσιών σε beta, η Google ανταγωνίζεται τις Amazon, Microsoft και IBM, οι οποίες επίσης έχουν εισάγει παρόμοιες ικανότητες στις δημόσιες πλατφόρμες τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS