ΑρχικήHow ToΤα πάντα για το Android Nougat, από τους μηχανικούς Android

Τα πάντα για το Android Nougat, από τους μηχανικούς Android

5775628eace69-ss_127100684_nougat2b-copy-100058653-orig-Nougat

Η Google τελικά βρήκε ένα όνομα για το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android της, το Android Nougat και οι μηχανικοί βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια AMA ( «Ask Me Anything») συνεδρία στο Reddit.

Στο AMA, οι μηχανικοί του Android έλαβαν ερωτήσεις από Redditors από όλο τον κόσμο για την επερχόμενη έκδοση του Android Nougat. Ενώ οι περισσότερες από τις ερωτήσεις αφορούσαν το διοικητικό συμβούλιο και την πολιτική, υπήρξαν και μερικές δυσαρεστημένες φωνές.

Νυχτερινή Λειτουργία στο Android Nougat

Το night mode φαίνεται να είναι θέμα για κάθε smartphone από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το δικό της χαρακτηριστικό Night Shift για το iOS 9. Οι τεχνικοί της Google εξήγησαν ότι αν και η νυχτερινή λειτουργία ήταν κάτι που εξεταζόταν για το Android Nougat, η Google αποφάσισε να μη το συμπεριλάβει την τελευταία στιγμή. Ο λόγος ήταν ότι απλά θεώρησαν πως η λειτουργία δεν ήταν έτοιμη για prime time και ότι υπήρχαν ακόμα θέματα, ιδιαίτερα μπαταρίας που πρέπει να επιλυθούν.

Java

Πολλοί Redditors ρώτησαν τους μηχανικούς της Google σχετικά με το Java ως βασική γλώσσα προγραμματισμού του Android. Οι μηχανικοί της Google απάντησαν ότι το Android δεν είναι πραγματικά σε θέση να αλλάξει τις γλώσσες τώρα, ακόμη και αν βασίζονται σε Java. Η Google εξακολουθεί να πιστεύει ακράδαντα στη γλώσσα, τουλάχιστον στο βαθμό που είναι χρήσιμη για το Android και θα συνεχίσει να την αναπτύσσει και να την υποστηρίζει.

Κατακερματισμός του Android

Το θέμα του κατακερματισμού ήρθε επίσης στο προσκήνιο, ειδικά υπό το φως της διαθεσιμότητας του Android για περισσότερες συσκευές από smartphones και tablets. Οι μηχανικοί της Google δήλωσαν ότι η βιβλιοθήκη υποστήριξης περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά για άλλες, παλαιότερες εκδόσεις του Android.

Αναφορές bug

Οι μηχανικοί της Google διαβεβαίωσαν τους Redditors πως έχουν μία πλήρως καταρτησμένη ομάδα που ψάχνει ανάμεσα στα Bugs για να βρει τα πραγματικά από τα ψευδώς θετικά ή αυτά που έχουν ήδη επιδιορθωθεί.

Android Noygat OEM Release

Σχεδόν όλοι οι rom Redditors είχαν μια κοινή ερώτηση. Πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση Android Nougat OEM; Οι μηχανικοί της Google δεν απάντησε σε αυτό!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS