ΑρχικήinetΗ Microsoft και το νέο εργαλείο για την αφαίρεση του OEM crapware

Η Microsoft και το νέο εργαλείο για την αφαίρεση του OEM crapware

Τα Windows 10 της Microsoft περιλαμβάνουν ήδη τρόπους για να καθαρίζει τις εφαρμογές και τα δεδομένα για την επισκευή των συστημάτων που παρουσιάζουν εσφαλμένη συμπεριφορά ή για την προετοιμασία τους για να πωληθούν, χάρης στην “ευγένεια” του Refresh και του Reset, χαρακτηριστικών που προστέθηκαν στα Windows 8. Η Microsoft τώρα προσθέτει μια τρίτη επιλογή: ένα νέο εργαλείο ανανέωσης (refresh tool).

Microsoft
Προς το παρόν διατίθενται μόνο για τα Windows Insiders, το νέο εργαλείο φέρει ένα αντίγραφο των Windows σε απευθείας σύνδεση και εκτελεί μια καθαρή εγκατάσταση.
Η μόνη επιλογή είναι αν θέλετε ή όχι να διατηρηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα.
Οποιοδήποτε άλλο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο θα διαγραφεί, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων εφαρμογών και υπηρεσιών κοινής ωφελείας που η OEMs εξακολουθεί να συνδυάζει με τα συστήματά της.
Το εργαλείο που είναι σήμερα σε προεπισκόπηση έχει κάποιες ιδιορρυθμίες!
Εγκαθιστά μια κατασκευή προεπισκόπησης από το fast track, αλλά η Microsoft σημειώνει ότι το νέο εργαλείο μπορεί μερικές φορές να εγκαταστήσει μια παλαιότερη έκδοση από την παρούσα εγκατεστημένη . Όταν αυτό συμβεί , η επιλογή να διατηρηθούν τα αρχεία σας έχει αφαιρεθεί.
Η νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε παράλληλα με το build 14.367 τόσο για τις desktop και τις φορητές συσκευές.

Καθώς η Microsoft προσεγγίζει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης των Windows 10 και προσπαθεί να καρφώσει κάτω τα τελευταία μεγάλα σφάλματα (bugs), οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν μια τακτική σειρά από μικρές αλλαγές που θα καθαρίσουν κάποια από τα υπολείμματα. Οι Insiders επίσης καλούνται να εκτελέσουν ορισμένες «αποστολές» για να δοκιμάσουν συγκεκριμένα τμήματα των Windows και να αναφέρουν τα σφάλματα τους.
Αυτές κυμαίνονται από τη “χρήση νέας ευρύτερης υποστήριξης γλωσσών Cortana » σε «παροχή μιας συσκευής χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ανάπτυξης των επιχειρήσεων.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS