ΑρχικήHow ToΗ αποκλειστική εφαρμογή της Microsoft Garage για το iPhone

Η αποκλειστική εφαρμογή της Microsoft Garage για το iPhone

Η Microsoft Garage έχει κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή που είναι αποκλειστικά για το iPhone της Apple και περικόπτει αυτόματα τα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας και μετά τα αποθηκεύει σε καταλόγους στη συσκευή σας.

Microsoft Garage
Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο App Store, και οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν για να κάνουν λήψη της εφαρμογής στην επίσημη σελίδα. Είναι φτιαγμένο από την Human Experience & Design team στο Cambridge Research Lab της Microsoft και είναι μόνο ένα κομμάτι μιας κλειστής δοκιμής, χωρίς να υπάρχει σχέδιο να καταστεί διαθέσιμη για όλους ακόμα.
η ομάδα της Microsoft, λέει:

“ Το Thinga.Me προσφέρει το καλύτερο και πιο συναρπαστικό τρόπο για την ψηφιακή σύλληψη των φυσικών πραγμάτων που έχουν σημασία στη ζωή σας. Αρχειοθετήστε τις ζωγραφιές των παιδιών σας , δείξτε τα συλλεκτικά σας αντικείμενα. Η επιλογή είναι δικιά σας.”

Η Microsoft Garage εξηγεί ότι, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με αυτό το app, οι χρήστες του iPhone θα πρέπει να τραβάνε καθαρές φωτογραφίες που μπορούν να επιτρέψουν την περικοπή των αντικειμένων που εμφανίζονται στις φωτογραφίες. Όσο πιο καθαρή είναι η φωτογραφία, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να εκτελέσει μια ακριβή περικοπή.
Υπάρχει επίσης ένα Painting Mode που σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ορισμένα τμήματα από τη φωτογραφία, προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια του app.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Thinga.Me δεν είναι διαθέσιμο για τα Windows Phone, και δεν υπάρχει καν για το Android, και δεδομένου ότι αυτό είναι ένα έργο της Microsoft Garage μόνο, δεν υπάρχει ακόμα καμία ένδειξη ότι μπορεί κάτι να αλλάξει στο προσεχές μέλλον.
Η Microsoft Garage είναι ένα ειδικό εργαστηριακό πρόγραμμα που επιτρέπει στους εργαζόμενους της εταιρείας να εργαστούν σε προσωπικά τους σχέδια, χωρίς απαραίτητα να συνδέουν τις εφαρμογές τους με τον γίγαντα του λογισμικού.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS