ΑρχικήHow ToΤο Facebook θα επιτρέπει το video download

Το Facebook θα επιτρέπει το video download

Το Facebook είναι σίγουρα το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, και η εταιρεία καταφέρνει να διατηρήσει την ηγετική της θέση με τη συνεχή προσφορά νέων χαρακτηριστικών για τους χρήστες. Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά είναι και οι λήψεις βίντεο για την προβολή χωρίς σύνδεση, ενώ η λειτουργία δεν έχει φτάσει ακόμα, το Facebook σχεδιάζει να το δοκιμάσει πρώτα στην Ινδία, ξεκινώντας στις 11 Ιουλίου.
Facebook προτίθεται να επιτρέψει στους χρήστες να κατεβάσουν τα βίντεο που βλέπουνε στην πλατφόρμα και να τα προβάλουν εκτός σύνδεσης. Ο καθένας θα είναι σε θέση να συγχρονίσει τα βίντεο στο smartphone τους και να τα παρακολουθήσουν στο app του Facebook, ενώ είναι συνδεδεμένοι σε WiFi έτσι ώστε να γλιτώσετε τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας.
Η κίνηση αυτή αποσκοπεί σαφώς τους εκδότες βίντεο, που έχουν επηρεαστεί από το γεγονός ότι η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει τον αλγόριθμο κατάταξης του feed και να έχουν προτεραιότητα οι φίλοι του χρήστη από τους επαγγελματίες.

Facebook
Σύμφωνα με τη TechCrunch, το Facebook έχει σκεφτεί ότι οι λήψεις βίντεο μπορούν να μετατραπεί σε υλικό για πειρατεία, και γι ‘αυτό αποφάσισε να κλειδώσει την ασφάλεια των βίντεο μέσα από την εφαρμογή της, έτσι ώστε μην φαίνεται στην τοπική μνήμη της συσκευής.
Η λειτουργία δεν ενεργοποιείται αυτόματα, και εκδότες που δεν θέλουν το περιεχόμενό τους να είναι διαθέσιμο για download μπορούν αποχωρήσουν από τη λειτουργία. Η ρύθμιση είναι διαθέσιμη στο Page Content Distribution menu. Η κίνηση αυτή επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν μόνο το πρωτότυπο βίντεο που εμφανίζετε στους προσωπικούς λογαριασμούς ή στις σελίδες.
Το Facebook θα κάνει διαθέσιμη τη δυνατότητα σε μια μικρή ομάδα χρηστών που βασίζονται στην Ινδία, ξεκινώντας στις 11 Ιουλίου του 2016. Είναι ασαφές αν η επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι, εάν η λειτουργία είναι καλή, θα επεκταθεί και σε χρήστες από άλλες χώρες.
Μόλις πρόσφατα, το Facebook ενσωμάτωσε το SMS στην εφαρμογή του Messenger για τα Android smartphones, παρέχοντας έτσι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στην εφαρμογή, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους χρήστες μέσα εφαρμογές του Facebook και να τους αποτρέψει από την έναρξη άλλων υπηρεσιών για να στέλνουν μηνύματα στους φίλους τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS