ΑρχικήinetH Google 'σκοτώνει' τα Picasa Web Albums την 1η Μαΐου 2016 !

H Google ‘σκοτώνει’ τα Picasa Web Albums την 1η Μαΐου 2016 !

H Google 'σκοτώνει' τα Picasa Web Albums την 1η Μαΐου 2016 !

Όταν η Google λάνσαρε την υπηρεσία Google Photos, έγιναν πολλές εικασίες σχετικά με το μέλλον του Picasa. Έτσι, προκειμένου να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στην νέα της υπηρεσία η Google, τελικά αποφάσισε να “σκοτώσει” την υπηρεσία Picasa Web Albums, την 1η Μαΐου, του 2016.

Μιλώντας για την ιστορία του Picαsα , ξεκίνησε το 2002, και η Google το αγόρασε από την Lifescape δυο χρόνια μετά, το 2004, αφότου η υπηρεσία έγινε πολύ επιτυχημένη. Ωστόσο, με την άνοδο των mobile apps και services όπως το Facebook και το Instagram, οι web services και τα desktop apps έχασαν την αίγλη τους.

Η Google δημοσίευσε την ανακοίνωση αυτή στο Picαsα blog, όπου και εξέφρασε τη δέσμευσή του να κάνει το Google Photos πολύ καλύτερο καθώς και να προσθέσει σε αυτό περισσότερες λειτουργίες. Η εταιρεία δήλωσε πως δεν έχει και πολύ νόημα να αφιερώσει πόρους για δύο διαφορετικά προϊόντα ίδιας φύσης.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Τι θα συμβεί με τις εικόνες μου στα Picasa Web Albums;

Η Google έχει κάνει πολύ εύκολη την πρόσβαση σας στις Picαsα Web Albums pictures. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο Google Photos, και όλο το περιεχόμενό σας θα βρίσκεται ήδη εκεί. Με το Google Photos, μπορείτε να συνεχίσετε την οργάνωση των εικόνων σας και το sharing  τους.

Τι θα συμβεί με το Picαsα desktop application;

Το Picαsα desktop application είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν προγράμματα που χρησιμοποιούνται για την εύκολη επεξεργασία φωτογραφιών. Μετά το πέρας της 15ης Μαρτίου του 2016, η Google δεν υποστηρίζει πλέον το application. Ωστόσο, αν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή, θα συνεχίσει να δουλεύει όπως μέχρι στιγμής αλλά χωρίς καμία βελτίωση στο μέλλον.

 

https://www.secnews.gr/102239/debian-linux/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε περισσότερα: Debian Linux : Κατανοώντας το Universal Operating System !

 

H Google 'σκοτώνει' τα Picasa Web Albums την 1η Μαΐου 2016 !

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS