Αρχικήsecurity11 Skills & Programming Languages που κάνουν τον τέλειο Web Developer!

11 Skills & Programming Languages που κάνουν τον τέλειο Web Developer!

11 Skills & Programming Languages που κάνουν τον τέλειο Web Developer!
11 Skills & Programming Languages που κάνουν τον τέλειο Web Developer!

Για να γίνεις ο απόλυτος Web Developer θέλει πολλές θυσίες… και κόπο, αλλά απαραίτητα και δεξιότητες! Σίγουρα όταν δεις τον κώδικά σου να δουλεύει αισθάνεσαι μια μεγάλη ευφορία! Είναι ένα επάγγελμα και μια καριέρα που μπορεί να σου αποφέρει πολλά και αν μη τι άλλο, το συναίσθημα πως η δουλειά σου είναι φαίνεται άμεσα σε ένα website.

https://www.secnews.gr/101515/10-amazing-web-sites/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Δείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!!

Αν λοιπόν αποφάσισες να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι, γνωρίζεις ποια είναι τα βασικότερα skιΙΙs που πρέπει να διαθέτεις, και ποιες programming languages θα πρέπει να γνωρίζεις? Αν η απάντηση είναι όχι, τότε βρίσκεσαι σε καλά χέρια, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο μας. Αν πάλι γνωρίζεις την απάντηση, τότε δε θα χάνεις τίποτα να επιβεβαιώσεις τις γνώσεις σου… Η  SkillCrush μας ετοίμασε ένα άκρως ενδιαφέρον και βοηθητικό infographic για την έμπνευση και ως κίνητρο για τους νέους web developers.

Εάν θέλεις να γίνεις ένας front-end web developer, θα πρέπει να είσαι ανοιχτός στο να αποκτήσεις νέα coding skιΙΙs καθώς και να τελειοποιείς όσα ήδη κατέχεις. Οι HTML και CSS είναι γνωστές ως οι βάσεις του web development. Η HTML θέτει την δομή μιας web page και η CSS χρησιμοποιείται για το  styling και το αισθητικό κομμάτι.

Παρόλ’ αυτά, για να γίνεις expert, θα πρέπει να σκέφτεσαι πέρα των κατεστημένων. Για παράδειγμα, εάν έχεις βασικές γνώσεις  Photoshop και  Illustrator, μπορείς εύκολα να παράγεις όμορφα product mockups. Ας δούμε το άκρως ενδιαφέρον infographic που ακολουθεί για να μάθουμε για όλα τα skills που είναι απαραίτητα:

https://www.secnews.gr/101576/%CF%81%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-ethihak-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/btn-large” variation=”btn-success”]Ρεκόρ συμμετοχών στο EthiHak! Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή;

Φυσικά οποιοδήποτε άλλο έχετε υπόψη σας μπορείτε το συμπληρώσετε στα σχόλια παρακάτω!

web-developer-skills-langauges

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS