ΑρχικήHow ToΑυξήστε το μισθό σας με τρεις γλώσσες: Python, Go και Scala!

Αυξήστε το μισθό σας με τρεις γλώσσες: Python, Go και Scala!

Το 2016 Workforce-Skill Preparedness Report της PayScale, μια ιστοσελίδα που παρακολουθεί τους μισθούς επαγγελματιών, είναι πλέον γεγονός με πολλές ενδιαφέρουσες τάσεις που σχετίζονται με τα τρέχοντα σενάρια εργασίας στον τομέα της πληροφορικής. Η έκθεση υπογραμμίζει ότι οι Go, Scala, και Python, μαζί με την τεχνολογία των big data ζητούνται κατά κόρον και επομένως μπορούν να παρέχουν και μεγαλύτερη αύξηση στον μισθό σας.

Εάν είστε πρόθυμοι να πάρετε μια γενναιόδωρη αύξηση μέσω της εκμάθησης κάποιας νέας τεχνολογίας ή γλώσσας προγραμματισμού, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Αυξήστε το μισθό σας με τρεις γλώσσες: Python, Go και Scala!

Δεν είναι κρυφό ότι η σε βάθος γνώση σε τεχνολογίες big data έχει την πιο μεγάλη ζήτηση στον κόσμο των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής. Σήμερα, η αγορά εργασίας χαρακτηρίζεται από μια παραδειγματική στροφή προς το big data. Επίσης οι Hadoop και Apache Spark, μαζί με τις Python, Go, και Scala, καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις στις λίστες με τα κριτήρια που καθορίζουν τους υψηλότερους μισθούς.

Χρησιμοποιώντας την pay-tracking βάση δεδομένων της, η PayScale, έχει παρατηρήσει αυξημένη ζήτηση στον τομέα της πληροφορικής μεταξύ άλλων κατηγοριών. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν δημοσιευτεί πρόσφατα στο 2016 Workforce-Skill Preparedness Report.

Μεταξύ των ικανοτήτων που αξιολογούνται περισσότερο και που παρέχουν τη μεγαλύτερη αύξηση όσον αφορά σε μισθούς, έχουν συνάφεια με την πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες. Από τις top εννέα δεξιότητες, οι επτά έχουν άμεση σχέση με τη βαθιά γνώση γλωσσών προγραμματισμού, frameworks καθώς και λειτουργικών συστημάτων.

Το μεγαλύτερο άλμα παρέχεται από την γλώσσα προγραμματισμού Scala με μέσο όρο στην ώθηση αποδοχών της τάξης του 22,2 τοις εκατό.

Η γλώσσα προγραμματισμού Go της Google ακολουθεί τη Scala στη δεύτερη θέση με 20 τοις εκατό αύξηση των αμοιβών.

Αν και η Python δεν κατάφερε να φτάσει στις πρώτες θέσεις στον κατάλογο αυτό, είχε μια εξέχουσα παρουσία στην σχετική έρευνα της PayScale. Συγκεκριμένα, η Python βρέθηκε να προσφέρει ώθηση στις αμοιβές έως και 8-14 τοις εκατό.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τη λίστα των κορυφαίων 9 ικανοτήτων που παρέχουν τον υψηλότερο μισθολογικό άλμα, για να πάρετε μια γεύση:

[su_table]

Θέση Ικανότητα Μισθολογική Αύξηση
1 Scala 22.2%
2 Go 20.0%
3 Hadoop 12.5%
4 iOS SDK 11.4%
5 Big Data Analytics 10.7%
6 Cloud Computing 10.4%
7 Android SDK 9.3%
8 Selenium Automated Test Tool 6.7%
9 Groovy 6.2%

[/su_table]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS