ΑρχικήsecurityΔείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!!

Δείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!!

Δείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!! 10-amazing-web-sites10-amazing-web-sites

Όλοι μας surfάρουμε καθημερινά και αδιαλείπτως αλλά η πλειοψηφία επισκέπτεται  websites λίγο πολύ ευρέως γνωστά και δημοφιλή σε όλους μας. Μερικές φορές τυχαίνει να πέφτουμε πάνω σ’ ένα website που μας δίνει καλές πληροφορίες. Συχνά, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε bookmark αυτά τα websites και τα μοιραζόμαστε με τους φίλους και γνωστούς στα social media.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικά άκρως ενδιαφέροντα Websites που ίσως να μην ξέρατε καν την υπάρξή τους.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Πάμε να τα δούμε;

 

1. Hackertyper

HACKERTYPE

Το Hackertyper είναι ένα φανταστικό website!  Μπορείτε να σπάσετε πλάκα με τους φίλους σας δείχνοντάς τους πόσο γρήγορα προγραμματίζετε! 😉 Απλά ανοίξτε το website και πατήστε οποιοδήποτε κουμπί! Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω του….

 

2. 10Minutemail.com

10minutemail

Το 10Minutemail είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για 10 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα για να αποκτήσετε ένα email id για εγγραφή ή είσοδο με fake id σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

https://www.secnews.gr/101127/secnews-gr-connected-world/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε: Το SecNews.gr στο 8ο Connected World!

Η ομορφιά αυτού του website  είναι ότι όλα τα e-mail σας θα αυτοκαταστραφούν σε 10 λεπτά. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα? Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε, αφού απλά ανοίγοντας την ιστοσελίδα έχετε ήδη ένα προσωρινό email address και μόλις 10 λεπτά να ολοκληρώσετε αυτό που θέλετε…. τικ τακ τικ τακ…. ο χρόνος περνά! 😉

 

3. Fake Name Generator

fakenamegenerator

Εάν είστε απλά ντροπαλός, ή λάτρης της ιδιωτικότητας, και δεν θέλετε με τίποτα να μοιραστείτε το πραγματικό σας όνομα, τότε αυτό το website είναι η σωτηρία σας! Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα fake full ID με κάθε λεπτομέρεια!

 

4. Down for Everyone or Just Me

downforeveryoneorjustme

Επισκεφθείτε αυτό το website αν αναρωτιέστε αν κάποια ιστοσελίδα είναι down ή απλά δεν ανοίγει στο computer σας.

https://www.secnews.gr/101470/%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Οι ξένες γλώσσες του μέλλοντος θα είναι… οι γλώσσες προγραμματισμού!

 

5. Date to Date Calculator

timeanddate

Υπολογίστε την διαφορά μεταξύ δύο ημερομηνιών… κάτι που προσπαθήσαμε όλοι μας τουλάχιστον μια φορά να το κάνουμε χειροκίνητα… όχι;

6. Take Screenshot of Any Webpage

web-capture

Μπορείτε να πάρετε ένα full HD screenshot οποιουδήποτε webpage και να μετατρέψετε το screenshot σε JPG/ JPEG, PNG και PDF format.

7. Use Google without Country Restriction

Όταν πληκτρολογείτε Google.com , η Google σας ανακατευθύνει στο country domain όπως πχ google.gr ή google.co.uk. Eάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google χωρίς country restrictions, απλά πληκτρολογήστε google.com/ncr . Στην συνέχεια αναζητήστε ότι θέλετε χωρίς περιορισμούς ανά χώρα.

https://www.secnews.gr/101442/mazar-bot-android-malware/Διαβάστε: Mazar BOT|Android Malware Rootάρει τη συσκευή σας& διαγράφει τα πάντα!

 

8. Virustotal

virustotal

Εάν ο φίλος σας σας στείλει ένα ύποπτο file ή κατεβάσατε μόλις ένα αρχείο από το internet, μπορείτε να τσεκάρετε εάν περιλαμβάνει κάποιον ιό σε αυτό εδώ το site. Το Virustotal  είναι ένα free online virus scanner.

 

9. Live Hacking Attack Map

map.norsecorp

Αυτό το website σας επιτρέπει να δείτε live τα DDoS attacks που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τα IPs, τα  attackers address, τα  attack types, και πολλές άλλες πληροφορίες! Enjoy!

 

0. You can Destroy My Website

netdisaster

Αυτό το πανέμορφο μικρούλι Javascript κόλπο σας επιτρέπει να καταστρέψετε ιστοσελίδες. Όταν ανοίξετε τον σύνδεσμο, ένα βέλος θα ανοίξει στην οθόνη. Τώρα Πατήστε space και απολαύστε το shooting. Ελέγξτε το βέλος με τα arrows keys. 😀

https://www.secnews.gr/101327/popular-programming-languages-at-hackathons/Διαβάστε περισσότερα: Ποιες είναι οι διασημότερες Programming Languages @Hackathons ?

Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον? Υπάρχει κάποιο site που θα θέλατε να προσθέσουμε στην λίστα μας? Περιμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω! 🙂

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS