HomesecurityBritish Library: Service disruption due to cyber attack

British Library: Service disruption due to cyber attack

Η British Library αντιμετώπισε ένα περιστατικό στον cyberspace, στις 28 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του ιστοτόπου και άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών.

Βρετανική Βιβλιοθήκη κυβερνοεπίθεση

Η συνεχιζόμενη διακοπή επηρεάζει επίσης άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών γραμμών και των φυσικών services της βιβλιοθήκης στο Λονδίνο και το Γιορκσάιρ.

Οι εγκαταστάσεις της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, συμπεριλαμβανομένων των Αιθουσών Ανάγνωσης για προσωπική μελέτη, είναι λειτουργικές.

See also: Over 40 countries sign up to stop paying ransom to ransomware gangs

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη αντιμετωπίζει μια σημαντική διακοπή λειτυοργίας, ως αποτέλεσμα ενός περιστατικού στον κυβερνοχώρο. Αυτό επηρεάζει τα ηλεκτρονικά systems και τις υπηρεσίες, τον ιστότοπό μας και τις επιτόπιες services, συμπεριλαμβανομένων των Reading Rooms μας“, είπε ένας εκπρόσωπος στο BleepingComputer.

Η Βιβλιοθήκη είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Κυβερνοασφάλειας (NCSC) and ειδικών στον τομέα της cybersecurity. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της επίθεσης.

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στις ψηφιακές συλλογές ή στον ψηφιακό κατάλογο και τα εισιτήρια της έκθεσης μπορούν να αγοραστούν μόνο αυτοπροσώπως με μετρητά.

See also: Toronto Public Library (TPL): several services offline due to cyber attack

Government of Norway: The ICT platform was violated

Η έκθεση Fantasy και οι δημόσιοι χώροι μας θα ανοίξουν κανονικά και οι δημόσιες εκδηλώσεις μας θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά μπορούμε να λάβουμε μόνο μετρητά επί τόπου“, reported την Κυριακή.

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη λέει ότι η συλλογή της περιλαμβάνει περισσότερα από 150 εκατομμύρια αντικείμενα, με 3 εκατομμύρια να προστίθενται ετησίως καθώς λαμβάνει Duplicates κάθε έκδοσης που παράγεται στο United Kingdom και την Ιρλανδία. Περισσότεροι από 16.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν τις συλλογές της καθημερινά.

Επιπτώσεις κυβερνοεπίθεσης στη Βρετανική Βιβλιοθήκη

Η κυβερνοεπίθεση έχει σοβαρό αντίκτυπο στους χρήστες της βιβλιοθήκης. Καταρχάς, πολλές υπηρεσίες έχουν ανασταλεί εντελώς. Αυτό μπορεί να περιορίζει σημαντικά την Accessed at τους σε πληροφορίες και πόρους που είναι απαραίτητοι για την εκπαίδευση, την έρευνα και την entertainment.

Επιπλέον, η κυβερνοεπίθεση μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Δεν έχουν βρεθεί ακόμα Data, αλλά αν οι επιτιθέμενοι έχουν Accessed at σε προσωπικές πληροφορίες, όπως ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμούς τηλεφώνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή κατάχρηση των δεδομένων αυτών.

See also: Cyber attack disrupts local hospital services

Τέλος, η κυβερνοεπίθεση δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και ανησυχίας μεταξύ των χρηστών. Οι πελάτες μπορεί να ανησυχούν για την Security των προσωπικών τους πληροφοριών και να αναρωτιούνται πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία της βιβλιοθήκης.

Source : www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS