HomeUpdatesTruecaller και Microsoft θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν AI φωνή για...

Truecaller και Microsoft θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν AI φωνή για να απαντούν σε κλήσεις

Στα πλαίσια μιας Cooperation with the Azure AI Speech της Microsoft, η εφαρμογή αναγνώρισης κλήσεων Truecaller θα επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια AI έκδοση της φωνής τους για να απαντούν στις κλήσεις.

Truecaller Microsoft AI φωνή

Το Truecaller είναι μια εφαρμογή που αναγνωρίζει και αποκλείει ανεπιθύμητες calls. Τώρα η υπηρεσία θα επιτρέπει στους users που έχουν πρόσβαση στον AI Assistant της, να ηχογραφούν τη φωνή τους. Και κάπου εδώ, μπαίνει στο παιχνίδι και το Azure AI Speech της Microsoft, το οποίο θα χρησιμοποιήσει το ηχογραφημένο κλιπ, για να δημιουργήσει μια AI έκδοση της φωνής του χρήστη

See also: Scarlett Johansson: Η OpenAI μιμήθηκε τη φωνή της (χωρίς άδεια);

"Αυτή η πρωτοποριακή ικανότητα όχι μόνο προσθέτει μια νότα οικειότητας και άνεσης στους χρήστες, αλλά δείχνει επίσης τη δύναμη της artificial intelligence στη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους ψηφιακούς βοηθούς μας», λέει ο διευθυντής προϊόντων και γενικός διευθυντής της Truecaller, Raphael Mimoun.

Ο AI Assistant του Truecaller ελέγχει τις εισερχόμενες κλήσεις και ενημερώνει τους χρήστες για το λόγο της κλήσης. Οι πελάτες μπορούν, στη συνέχεια, να αποφασίσουν πώς θα απαντήσουν: σηκώνοντας το τηλέφωνο ή ζητώντας να απαντήσει ο βοηθός. Ο Assistant είναι διαθέσιμος μόνο σε επιλεγμένες χώρες και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εφαρμογή Truecaller το 2022.

See also: ChatGPT Read Aloud: OpenAI Offers Voice Reading

Οι χρήστες είχαν πάντα τη δυνατότητα να επιλέγουν από έναν προκαθορισμένο αριθμό φωνών για να τους αντιπροσωπεύουν. Ωστόσο, η δημιουργία μιας AI φωνής που μοιάζει με την πραγματική φωνή των χρηστών προσφέρει ένα μεγαλύτερο επίπεδο εξατομίκευσης. Το Azure AI Speech βοηθά σε αυτό. Η Microsoft αναφέρει, ωστόσο, ότι η προσωπική φωνή είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη βάση και μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης, όπως οι βοηθοί φωνής.

Truecaller και Microsoft θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν AI φωνή για να απαντούν σε κλήσεις

Στο μέλλον, ενδέχεται να δούμε περισσότερες εταιρείες να χρησιμοποιούν τεχνολογία φωνής AI σε διάφορες πτυχές της επικοινωνίας. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτή η ικανότητα εξελίσσεται και μεταμορφώνει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με την Technology και ο ένας με τον άλλον. Η τελευταία δυνατότητα του Truecaller είναι απλώς μια ματιά στο τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή μας ζωή.

See also: Voice Cloning Challenge: The FTC pays for a good idea to protect against AI voice cloning

Καθώς η τεχνολογία AI γίνεται πιο προηγμένη, ανοίγει πόρτες για ατελείωτες δυνατότητες και καινοτομίες. Από εξατομικευμένους εικονικούς βοηθούς μέχρι φωνητική εξυπηρέτηση πελατών, οι δυνατότητες για τεχνητή νοημοσύνη στην contact είναι τεράστιες.

Όπως συμβαίνει με κάθε νέα τεχνολογία, μπορεί να προκύψουν ανησυχίες και προκλήσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αγκαλιάσουμε τις θετικές δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και να τις χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Source : www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS