HomeUpdatesMeta: Τα Ray-Ban AR γυαλία αποκτούν νέες hands-free λειτουργίες

Meta: Τα Ray-Ban AR γυαλία αποκτούν νέες hands-free λειτουργίες

Meta Ray-Ban

Η Meta ενημερώνει τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban by νέες hands-free λειτουργίες, announced η εταιρεία την Τετάρτη.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να μοιραστούν μια εικόνα από τα έξυπνα γυαλιά τους απευθείας στo Story them in Instagram χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν το τηλέφωνό τους.

Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία με τα έξυπνα γυαλιά, μπορείτε να πείτε, “Γεια Meta, μοιράσου την τελευταία μου φωτογραφία στο Instagram.” Ή μπορείτε να πείτε, “Γεια Meta, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram” για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία εκείνη τη στιγμή.

Η κυκλοφορία της νέας δυνατότητας θυμίζει τα Snap Spectacles, που κυκλοφόρησαν το 2016 και επέτρεπαν στους χρήστες να καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο με τα έξυπνα γυαλιά τους για να τα μοιραστούν απευθείας στις Ιστορίες τους στο Snapchat.

Τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban της Meta αποκτούν επίσης hands-free λειτουργίες με το Amazon music και την εφαρμογή διαλογισμού Calm.

Οι χρήστες μπορούν τώρα να μεταδώσουν μουσική από το Amazon Music χωρίς να βγάλουν το τηλέφωνό τους, λέγοντας “Γεια Meta, παίξε το Amazon Music.” Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την αναπαραγωγή του ήχου με χειρισμούς αφής ή φωνητικές εντολές ενώ το τηλέφωνό σας παραμένει στην τσέπη σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην νέα hands-free ενσωμάτωση με την Calm, οι χρήστες μπορούν να πουν “Γεια Meta, παίξε το Daily Calm” για να έχουν πρόσβαση σε ασκήσεις ενσυνειδητότητας και περιεχόμενο αυτοφροντίδας απευθείας μέσω των έξυπνων γυαλιών τους.

Meta Ray-Ban
Skyler style

Επιπλέον, η Meta επεκτείνει τον αριθμό των στυλ που είναι διαθέσιμα σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας και μέρους της Ευρώπης. Η επέκταση περιλαμβάνει το στυλ Skyler at Shiny Chalky Gray με Gradient Cinnamon Pink Lenses, το Skyler σε Shiny Black με Transitions Cerulean Blue Lenses, και το Headliner Low Bridge Fit σε Shiny Black με Polar G15 Lenses. Τα γυαλιά είναι διαθέσιμα και στους ιστοτόπους της Meta and the Ray-Ban.

Η κυκλοφορία των νέων λειτουργιών έρχεται ένα μήνα μετά την αναβάθμιση με AI των έξυπνων γυαλιών. Η Meta κυκλοφόρησε πολυτροπικό AI στα έξυπνα γυαλιά για να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις για ό,τι βλέπουν. Για παράδειγμα, αν βλέπετε ένα μενού στα γαλλικά, τα έξυπνα γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενσωματωμένη κάμερα και το Meta AI για να μεταφράσουν το κείμενο για εσάς.

Η ιδέα πίσω από την κυκλοφορία είναι να επιτρέψει στα έξυπνα γυαλιά να λειτουργούν ως προσωπικός AI assistant έξω από το smartphone σας, με τρόπο παρόμοιο με το Ai pin της Humane.

Source :: techcrunch

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS