HomeinetΗ διακοπή λειτουργίας της Microsoft επηρεάζει Bing, Copilot, DuckDuckGo και ChatGPT

Η διακοπή λειτουργίας της Microsoft επηρεάζει Bing, Copilot, DuckDuckGo και ChatGPT

A τεράστια διακοπή λειτουργίας της Microsoft επηρεάζει το Bing.com, το Copilot για web και κινητά, το Copilot στα Windows, την αναζήτηση στο Διαδίκτυο του ChatGPT και το DuckDuckGo.

See also: Το Google Cloud βγήκε εκτός σύνδεσης δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα

διακοπή λειτουργίας Microsoft

Η διακοπή λειτουργίας της Microsoft ξεκίνησε περίπου στις 3 π.μ. EDT και φαίνεται να έχει επηρεάσει κυρίως τους χρήστες στην Ασία και την Europe.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, αν προσπαθήσετε να ανοίξετε το Bing.com, θα δείτε είτε μια κενή σελίδα είτε μια σελίδα με σφάλμα κώδικα 429 HTTP. Ωστόσο, η αναζήτηση Bing εξακολουθεί να λειτουργεί εάν προσπελαστεί απευθείας. Για κάποιο λόγο, η διακοπή επηρεάζει μόνο την αρχική σελίδα.

Για να χρησιμοποιήσετε το Bing, μεταβείτε σε αυτό το URL και πραγματοποιήστε αναζήτηση ως συνήθως. Θα δουλέψει. Ωστόσο, το Copilot είναι εντελώς εκτός σύνδεσης είτε χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, την εφαρμογή ή το Copilot στα Windows.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η αναζήτηση στο διαδίκτυο του ChatGPT and the DuckDuckGo αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα λόγω της διακοπής λειτουργίας της Microsoft, επειδή χρησιμοποιούν το Bing API.

See also: Διακοπή λειτουργίας του iMessage [Ενημέρωση: Η υπηρεσία αποκαταστάθηκε]

shutdown

Το DuckDuckGo αδυνατεί να φορτώσει σελίδες αναζήτησης, εμφανίζοντας ένα μήνυμα σφάλματος: “Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Δοκιμάστε ξανά.

Ενώ η Microsoft δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη διακοπή λειτουργίας, το OpenAI επιβεβαίωσε προβλήματα με την αναζήτηση στο Διαδίκτυο του ChatGPT σε μια ενημέρωση στη σελίδα υποστήριξής του.

Update: Η Microsoft επιβεβαίωσε ένα ζήτημα όπου οι users ενδέχεται να μην έχουν Accessed at στην υπηρεσία Microsoft Copilot. “Εργαζόμαστε για να απομονώσουμε την αιτία του προβλήματος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο κέντρο διαχείρισης στο CP795190“, σημείωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο X.

See also: Reddit suffered a shutdown-users lost access

Η προετοιμασία είναι το κλειδί για την αποτελεσματική διαχείριση διακοπών λειτουργίας, όπως η σημερινή της Microsoft. Η δημιουργία ενός λεπτομερούς σχεδίου αντιμετώπισης κρίσεων μπορεί να βοηθήσει στην ταχεία και οργανωμένη αντίδραση σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Το σχέδιο αυτό πρέπει να περιλαμβάνει σαφείς διαδικασίες και καθορισμένους ρόλους για κάθε μέλος της ομάδας. Η τακτική εκπαίδευση και οι δοκιμές είναι επίσης κρίσιμες. Οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με το σχέδιο αντιμετώπισης κρίσεων και να μπορούν να το εφαρμόσουν αποτελεσματικά. Οι προσομοιώσεις και οι ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση αδυναμιών και στη βελτίωση των διαδικασιών. Η αξιολόγηση και η αναθεώρηση μετά από κάθε διακοπή είναι απαραίτητες για τη συνεχή βελτίωση. Η ανάλυση των αιτιών της διακοπής και η αξιολόγηση της απόκρισης μπορούν να προσφέρουν πολύτιμα μαθήματα και να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μελλοντικών στρατηγικών διαχείρισης κρίσεων.

Source: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS