HomeinetMercedes-AMG PureSpeed: Το concept που ξεδιπλώνει τη Mythos

Mercedes-AMG PureSpeed: Το concept που ξεδιπλώνει τη Mythos

Mercedes-AMG PureSpeedMythos

Ντεμπούτο του Mercedes-AMG PureSpeed στο Μονακό: Η Έναρξη της Σειράς Mythos.

Η μυστηριώδης σειρά Mythos της Mercedes-Benz αρχίζει να παίρνει μορφή.

Το 2022, η Mercedes-Benz announced πολλά από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά της ως κατασκευαστής, με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα να είναι η εισαγωγή αυτοκινήτων περιορισμένης παραγωγής με το όνομα Mythos. Έκτοτε, λίγα έχουν ειπωθεί για τη Mythos, αλλά πριν από το φετινό Grand Prix του Μονακό, ένα από τα πιο αποκλειστικά γεγονότα στον κόσμο των μηχανοκίνητων αγώνων, έγινε ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της Mythos.

See also: 2025 Aston Martin Vantage: Τολμηρό Νέο Look & Αύξηση Ισχύος

Αποκαλύφθηκε στο υπερπολυτελές φόντο του Μονακό καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο του αγώνα Formula 1, η Mercedes-Benz παρουσίασε το νέο Concept Mercedes-AMG PureSpeed, που αποτελεί μια ματιά στο πρώτο μοντέλο που θα αποτελέσει μέρος της εξαιρετικά αποκλειστικής σειράς Mythos από τη Mercedes-Benz. Με έναν εντελώς ανοιχτό σχεδιασμό barchetta που δεν έχει οροφή και παρμπρίζ, το PureSpeed προκαλεί τον διαχρονικό ενθουσιασμό των αγωνιστικών αυτοκινήτων και την έμπνευση από την F1, καθιστώντας το προ-Grand Prix του Μονακό το τέλειο μέρος για την αποκάλυψή του.

See also: The new Audi S3 is the most powerful ever built

Mercedes-AMG PureSpeedMythos

Τα αυτοκίνητα F1 και το ριζοσπαστικό hypercar Mercedes-AMG ONE εμπνέουν το PureSpeed, με χαρακτηριστικά όπως το εμπνευσμένο από την F1 HALO που παίρνει τη θέση του A-πυλώνα και τους αερο-δίσκους από ανθρακόνημα που ενισχύουν τις αεροδυναμικές ιδιότητες των τροχών. Ωστόσο, ο φουτουρισμός και η σύγχρονη απόδοση δεν είναι οι μόνες εμπνεύσεις για το PureSpeed, με τον σχεδιασμό του να αντλεί επίσης στοιχεία από οχήματα όπως το 300 SLR, το οποίο ο Stirling Moss και ο Denis Jenkinson οδήγησαν στη νίκη στο Mille Miglia του 1955 στην Ιταλία. Η χρωματική διαβάθμισή του, από Le Mans Red σε Graphite Grey και στη συνέχεια σε μαύρο, αποτίνει φόρο τιμής στο αυτοκίνητο της Mercedes-Benz που κέρδισε την Targa Florio του 1924, φέρνοντας τις ιστορικές αναφορές του PureSpeed πίσω 100 χρόνια.

See also: New Mercedes-AMG GT 43 swaps V8 for 4 cylinders

Mercedes-AMG PureSpeedMythos

Ξεκινώντας τη σειρά Mythos της Mercedes-Benz που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, το μικρής σειράς ντεμπούτο της παραγωγικής έκδοσης του PureSpeed έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο. Αυτό θα εγκαινιάσει επίσημα μια νέα εποχή αποκλειστικότητας, πολυτέλειας, απόδοσης και δόξας συλλεκτικών αυτοκινήτων για τη Mercedes-Benz.

See also: Aston Martin DB12 Volante: Perhaps the Best Aston, and Convertible

Source :: news.dupontregistry

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS