HomegamingLenovo Legion Go: Leaked and looks like Steam Deck and Switch

Lenovo Legion Go: Leaked and looks like Steam Deck and Switch

Lenovo Legion Go

Το Steam Deck της Valve μπορεί να αποκτήσει περισσότερο ανταγωνισμό. Τον περασμένο μήνα, το Windows Central ανέφερε ότι η Lenovo εργάζεται πάνω σε ένα φορητό gaming PC που τρέχει Windows και ονομάζεται Legion Go, και την Τετάρτη, το Windows Report δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες της επερχόμενης συσκευής.

See also: Lenovo has put an end to the Legion series

Βάσει των εικόνων, η Lenovo θα δημιουργήσει μια φορητή παιχνιδομηχανή PC που μοιάζει πολύ με συσκευές όπως το Steam Deck και το Asus ROG Ally, αλλά έχει επίσης πολλά κοινά με το Nintendo Switch. Σύμφωνα με το Windows Report, το Legion Go διαθέτει οθόνη οκτώ ιντσών, οι εικόνες δείχνουν δύο χειριστήρια που μοιάζουν με Joy-Con και μπορούν να αφαιρεθούν, ενώ φαίνεται να διαθέτει ακόμη και ένα ευρύ στήριγμα που μοιάζει με το Switch OLED και μπορείτε να το βγάλετε για επιτραπέζιο παιχνίδι.

Lenovo Legion Go

Τα χειριστήρια του Legion Go φαίνεται να είναι ένα μείγμα των επίπεδων αλλά αποσπώμενων Joy-Cons του Switch και των διαμορφωμένων αλλά προσαρτημένων λαβών του steam deck. Φαίνεται να υπάρχει ένα touch pad στο δεξί χειριστήριο – συγκριτικά, το Steam Deck έχει touch pad και στις δύο πλευρές – αλλά το πίσω μέρος του δεξιού χειριστηρίου έχει επίσης προφανώς έναν τροχό. Και δεδομένου ότι τα χειριστήρια μπορούν να αφαιρεθούν, το Windows Report εικάζει ότι η οθόνη είναι μια οθόνη αφής.

Ίσως το πιο σημαντικό συμπέρασμα από αυτές τις προφανείς εικόνες της συσκευής (υπάρχουν κι άλλες και μπορείτε να τις δείτε όλες στο Windows Report) είναι ότι η Lenovo δεν αποφεύγει να κάνει το Legion Go παχύ. Η Asus απομακρύνθηκε από το πάχος και το βάρος με το ROG Ally, το οποίο κατέληξε με μέτρια διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά αρχίζουμε να βλέπουμε φορητές συσκευές, όπως το επερχόμενο Ayaneo Kun, που δείχνουν προς πιο δυνατές μπαταρίες.

Motion: Lenovo announced the new Lenovo Pro Slim 9i and other laptops

Το Windows Report αναφέρει ότι το Legion Go θα τρέχει Windows 11, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορείτε να παίζετε οποιαδήποτε παιχνίδια Windows που υποστηρίζουν τις προδιαγραφές της συσκευής. Το Windows Central ανέφερε προηγουμένως ότι θα χρησιμοποιήσει επεξεργαστές AMD Phoenix, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στο ROG Ally και σε άλλες πρόσφατες και επερχόμενες φορητές συσκευές Windows.

Η Lenovo έχει ασχοληθεί με φορητές συσκευές παιχνιδιών στο παρελθόν, παρουσιάζοντας την ιδέα “LaVie Mini” σε συνεργασία με τη NEC στη CES 2021 και κατασκευάζοντας μια ακυκλοφόρητη συσκευή με βάση το Android που ονομάζεται Legion Play. Αν είναι αληθινό, το Legion Go μοιάζει με μια πολύ πιο σοβαρή προσπάθεια – και ελπίζουμε να είναι αληθινό, γιατί θέλουμε να δούμε πώς θα συγκριθεί με συσκευές όπως το Steam Deck.

Read also: Lenovo fixes vulnerabilities that allow disabling UEFI Secure Boot

source of information:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS