HomeUpdatesAndroid 14 Beta 2.1 is released with another round of bug fixes

Android 14 Beta 2.1 is released with another round of bug fixes

Τα Google Pixel smartphones που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Android 14 beta θα λάβουν μια τεράστια ενημερωμένη έκδοση που διορθώνει σφάλματα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε την έκδοση Android 14 Beta 2.1 για να διορθώσει διάφορα σφάλματα που βρέθηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις beta, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος που εμπόδιζε τους χρήστες να επιλέξουν την έξοδο από το πρόγραμμα beta. Αυτή η ενημέρωση έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της Beta 2 στο Google I/O 2023 νωρίτερα αυτό το μήνα.

See also: Android 14 Beta is available on more devices

Ενημερώστε το Pixel σε Android 14 Beta 2.1 για να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα beta

Οι πρώιμες beta εκδόσεις νέου λογισμικού δεν είναι ποτέ σταθερές και συχνά είναι γεμάτες σφάλματα. Αυτό συνέβη με το Android 14 Beta 1, το οποίο κυκλοφόρησε τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και περιείχε πολλά ενοχλητικά προβλήματα. Η Google διόρθωσε ένα σωρό από αυτά με το Beta 1.1 μερικές εβδομάδες αργότερα, και στη συνέχεια διόρθωσε μερικά ακόμα με το Beta 2, το οποίο κυκλοφόρησε μετά από ένα κενό δύο εβδομάδων. Τώρα, δύο εβδομάδες αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το Beta 2.1 για να βελτιώσει περαιτέρω το Android 14 και να εξαλείψει ακόμη περισσότερα γνωστά σφάλματα.

Το πιο αξιοσημείωτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες της beta του Android 14 είναι η αδυναμία εξόδου από το πρόγραμμα beta. Ενώ μπορούσαν να εγκαταλείψουν το πρόγραμμα beta, τα Pixels τους δεν τους άφηναν να ολοκληρώσουν on διαδικασία εγκατάστασης μετά την υποχρεωτική επανεκκίνηση. Η Google διόρθωσε αυτό το πρόβλημα με το Beta 2.1. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση πριν από την έξοδο, καθώς η διόρθωση δεν είναι συμβατή με την προηγούμενη έκδοση beta (Beta 2).

See also: Πώς να εγκαταστήσετε το Android 14 beta σε smartphone Realme

Μετά την εγκατάσταση (είτε μέσω ενημέρωσης OTA είτε με χειροκίνητη αναμνήσεις του νέου υλικολογισμικού), οι χρήστες Pixel πρέπει να επαναφέρουν το κλείδωμα οθόνης (PIN, μοτίβο ή κωδικό πρόσβασης). Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το ίδιο PIN, μοτίβο ή κωδικό πρόσβασης ξανά. Αλλά πρέπει να μεταβείτε στο Settings > Security & privacy > Screen lock και να το επαναφέρετε. Με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί το πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα beta. Δεν θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης- ωστόσο, αν θέλετε να συνεχίσετε, η Beta 2.1 θα σας προσφέρει μια πιο αξιόπιστη εμπειρία.

Android 14 Beta 2.1

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Google, αυτή η ενημέρωση εξαλείφει ένα πρόβλημα που προκαλούσε το ποσοστό της μπαταρίας να δείχνει πάντα 0% ανεξάρτητα από το πραγματικό επίπεδο φόρτισης της συσκευής. Διορθώνει επίσης διάφορα προβλήματα με τα ηχεία, την πάντα ενεργοποιημένη οθόνη, το Android Auto, τις Google Photos, τις Google Contacts, τα Google Messages, και τη λειτουργία εικόνας σε εικόνα στην εφαρμογή Google TV. Εάν το Pixel σας είναι εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα Android 14 beta, έχετε στο νου σας για μια ενημέρωση OTA. Ο νέος αριθμός κατασκευής είναι UPB2.230407.019.

Source of information: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS