ΑρχικήsecurityΤο ζήτημα ασφαλείας με την οθόνη κλειδώματος διορθώθηκε στο iOS 9.0.2

Το ζήτημα ασφαλείας με την οθόνη κλειδώματος διορθώθηκε στο iOS 9.0.2

κλειδώματος
Οι τελευταίες iOS δεν είναι πλέον ευάλωτες από την οθόνη κλειδώματος

Το σφάλμα στην οθόνη κλειδώματος που επέτρεπε στον καθένα πρόσβαση σε μια συσκευή iOS με iOS 9.0 και iOS 9.0.1 να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες και τις επαφές, έχει διορθωθεί από την Apple στην έκδοση iOS 9.0.2.

Σύμφωνα με μια ενημέρωση στην ιστοσελίδα, όσον αφορά το περιεχόμενο της ασφάλειας στο iOS 9.0.2, το ζήτημα με την οθόνη κλειδώματος ήταν το μόνο σφάλμα που επιδιορθώθηκε στην τελευταία έκδοση του iOS.

Όπως αναφέρθηκε από την Apple, το σφάλμα που επηρέαζε οποιονδήποτε πελάτη είχε iPhone 4S και νεότερο μοντέλο, iPad 2 ή iPod touch (5ης γενιάς), εφόσον έχουν ενημερωθεί είτε σε iOS 9.0 είτε σε iOS 9.0.1

Επιπλέον, η Apple αναφέρει στο άρθρο για την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του iOS 9.0.2 ότι “το ζήτημα αυτό αντιμετωπίστηκε με τον περιορισμό των επιλογών που προσφέρονται σε μια κλειδωμένη συσκευή.”

Η νέα iOS έκδοση διορθώνει το σφάλμα ασφαλείας στο κλείδωμα της οθόνης που βρισκόταν στις προηγούμενες iOS εκδόσεις

Μόλις ενημερώσετε τις iOS συσκευές σας σε iOS 9.0.2, η πρόσβαση σε φωτογραφίες και επαφές από την οθόνη κλειδώματος μέσω Siri δεν θα πρέπει πλέον να είναι δυνατή, και θα μπορείτε και πάλι να είστε σε θέση να χρησιμοποιείται τον iOS προσωπικό βοηθό της Apple, ακόμη και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Αν δεν έχετε ήδη ενημερώσει το iPhone, iPad ή iPod touch σε iOS 9.0.2, μπορείτε να το κάνετε από την έναρξη της εφαρμογής ρυθμίσεων, πηγαίνοντας στο Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού στη συσκευή σας και πατώντας το “Λήψη και εγκατάσταση”.

Εάν η ενημέρωση είναι αδύνατη λόγω αδύναμου σήματος δικτύουστην περιοχή σας, μπορείτε επίσης να συνδέσετε την iOS συσκευή σας στο Mac σας και να κάντε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος για ενημερώσεις”.

Κατεβάστε το iOS 9.0.2 για το iPhone και iPod ή το iOS 9.0.2 για iPads από την ιστοσελίδα μας για να απαλλαγείτε από την οθόνη κλειδώματος που βρίσκεται στο iOS 9.0 και 9.0.1.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS