ΑρχικήinetΤο iPhone 6s Plus αντέχει 100 λίβρες δύναμης χωρίς να πάθει ζημία

Το iPhone 6s Plus αντέχει 100 λίβρες δύναμης χωρίς να πάθει ζημία

1412001024451_wps_33_iPhone_6_PLus_JPGΣύμφωνα με το βίντεο του YouTube που δείχνει την δοκιμή κάμψης Unbox Therapy, το iPhone 6s Plus είναι ένας αρκετά ικανός αρσιβαρίστας.

Μετά το βίντεο που δείχνει ένα iPhone 6s και 6s Plus να μένουν κάτω από το νερό για 48 ώρες με ελάχιστη έως καθόλου ζημία, το 6s Plus πήγε και” γυμναστήριο”, σε ένα βίντεο δοκιμής κάμψης που δημοσιεύτηκε από τον Lewis Hilsenteger, στο κανάλι του στο YouTube, Unbox Therapy.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η συσκευή δεν αρχίζει να δείχνει κάποια σημάδια καταστροφής μέχρι που ο Hilsenteger βάζει βάρος 125 λιβρών πάνω της.

Επιπλέον, στις 100 λίβρες, το κινητό δεν εμφανίζει κανένα απολύτως σημάδι που να υποδηλώνει ότι το βάρος επηρεάζει το περίβλημα ή τα εσωτερικά του εξαρτήματα.

Αυτό σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο 5.5-ιντσών, το 6s Plus, το οποίο θα κατέρρεε σε 90 κιλά δύναμης. Όπως δείχνει το βίντεο του Unbox Therapy, το νέο κράμα αλουμινίου 7000 Series που χρησιμοποιείται από την Apple για την κατασκευή των νέων συσκευών 6s και 6s Plus πραγματικά κάνει σημαντική διαφορά.

Τελικά, το δοκιμαζόμενο μοντέλο έσπασε μόλις το βάρος έφτασε τις 180 λίβρες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το σύνολο του βάρους που υποστήριξε συγκεντρώθηκε στο μεσαίο τμήμα του, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακό, δεδομένου ότι αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνει μια λεπτή συσκευή, όπως τα 6s Plus να διασπαστούν σε μικρά κομμάτια.

Συνολικά, το πείραμα του Unbox Therapy «πάρτε το iPhone 6s Plus στο γυμναστήριο”  απέδειξε ότι το νέο 5.5-ιντσών μοντέλο της Apple μπορεί να σηκώσει έως και 100 κιλά βάρος, το οποίο δεν είναι κι άσχημο για κάποιον με 7,3 χιλιοστά περίμετρο.

Επίσης, παρόλο που η Apple κυκλοφόρησε τα νέα κινητά της πριν από μία εβδομάδα, δεν υπάρχει ακόμα καμία #bendgate στον ορίζοντα, ένα σημάδι ότι έρχονται καλοί καιροί για τους ιδιοκτήτες των 5,5 ιντσών iPhones.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS