Αρχικήinet6-7 Νοεμβρίου: 4ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο «E-LIFE 2015»

6-7 Νοεμβρίου: 4ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο «E-LIFE 2015»

E-LIFE 2015

Το 4ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο, «E-LIFE 2015» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο πραγματοποιείται από σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στον Κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στην Αθήνα.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση ερευνών ειδικών επιστημόνων που σχετίζονται με τις συμπεριφορές υψηλού κινδύνου που αναπτύσσονται στο διαδίκτυο σε θέματα ασφάλειας και υγείας.

“Εθισμός στο Διαδίκτυο”, “Διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια”, “Σεξουαλική συμπεριφορά και Διαδίκτυο”, “Παρενόχληση-εκφοβισμός στο Διαδίκτυο”, “Αυτοκτονίες και Διαδίκτυο”, “Ηλεκτρονικό έγκλημα”, είναι ορισμένες μόνο από τις βασικές θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν.

Το συνέδριο προλογίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο Κωνσταντίνος Σιώμος, διακεκριμένος Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

E-LIFE 2015

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου, όπου και παρατίθενται το σύνολο των λεπτομερειών: Συνέδριο Ε-Life 2015

Το συνοπτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορεί να βρεθεί από εδώ.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS