Αρχικήinet«Άτυχο» το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Twitter

«Άτυχο» το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Twitter

twitter-tvΗ πρώτη τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του Twitter έχει μπερδέψει αρκετούς Αμερικανούς τηλεθεατές.

Πολλά tweets που σχετίζονται με το μπέιζμπολ προβάλλονται στο τηλεοπτικό σποτ, τα οποία εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια ζωντανής κάλυψης της σεζόν που τελείωνε (World Series).

Ωστόσο, το κείμενο εμφανιζόταν τόσο γρήγορα στην οθόνη που ορισμένοι χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο για να εκφράσουν αυτήν την αμηχανία.

Η διαφήμιση έγινε με σκοπό την προώθηση του «Moments», το οποίο τονίζει τις τάσεις (trending) σε ιστορίες που παρουσιάζονται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πολύ κακή»

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Αυτή η διαφήμιση του Twitter ήταν πραγματικά κακή (That Twitter commercial was *really bad*). Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να θέλει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ή να μπορεί δει την αξία του Twitter, μετά την προβολή του σποτ.»

Και ο blogger, John Gruber την περιέγραψε ως “ακατανόητη”, φτάνοντας στο σημείο να πει: «Κάποιος θα πρέπει να απολυθεί».

Μερικές κριτικές ήταν θετικές για το διαφημιστικό, όπως: “Αυτή η διαφήμιση στο Twitter είναι αρκετά καλή”, έγραψε ένας θεατής.

Το Twitter τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό νέων χρηστών στο δίκτυό του – ένα πρόβλημα που κάποιοι λένε ότι είναι λόγω της ελαφρώς εσωτερικής φύσης της πλατφόρμας.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6GX63F57xVo” width=”740″]

Παρόλα αυτά, μια μικρή «ατυχία», όπως αυτή δεν μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα ενός πολύ γνωστού κοινωνικού δικτύου. Ας μην ξεχνάμε πως όλο και περισσότεροι χρήστες βασίζονται σε αυτό για να πουν με λίγα λόγια αυτό που νιώθουν και όχι μόνο. Είναι από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και το πιθανότερο είναι να παραμείνει έτσι. Δεν χρησιμοποιείται μόνο από μεμονωμένους χρήστες, αλλά και από εταιρείες και οργανισμούς που θέλουν να έχουν μια άμεση επαφή με το κοινό τους!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS