ΑρχικήinetΣχετικά με τις "Διαφημίσεις" που εμφανίζονται στο μενού των Windows 10

Σχετικά με τις “Διαφημίσεις” που εμφανίζονται στο μενού των Windows 10

Screenshot.58154.1000000-Windows

Υπάρχει κάποια συζήτηση online ότι το μενού των Windows 10 έχει αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις στην επιφάνεια εργασίας σας, γεγονός που είναι λίγο πολύ απαράδεκτο για πολλούς χρήστες εκεί έξω και που προφανώς επηρεάζει την ήδη κακή εικόνα του νέου λειτουργικού συστήματος ακόμα περισσότερο.

Είναι απλώς προτάσεις για app των Windows και μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε

Το να υπάρχουν διαφημίσεις στο εναρκτήριο μενού των Windows 10 είναι ένα μη ενθαρρυντικό γεγονός επειδή, ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν θέλει διαφημίσεις στον επιτραπέζιο υπολογιστή του, υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί εδώ.

Αυτές οι λεγόμενες διαφημίσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από προτάσεις εφαρμογών με βάση τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει από το κατάστημα και τα οποία η Microsoft θεωρεί ότι είναι χρήσιμα για σας. Είναι περισσότερο σαν εφαρμογές που είναι παρόμοιες με αυτές που έχετε ήδη εγκαταστήσει, οπότε δεν είναι ακριβώς οι παραδοσιακές διαφημίσεις που μπορείτε να βρείτε online.

Μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε

Περιττό να πούμε ότι, δεν θέλουν όλοι προτάσεις εφαρμογών για στο εναρκτήριο μενού των Windowsτους και η Microsoft το γνωρίζει ήδη αυτό και προσφέρει ένα πολύ εύκολο τρόπο να τις απενεργοποιήσετε.

Για να το κάνετε αυτό, απλά ανοίξτε την οθόνη Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή: Εξατομίκευση> Έναρξη> Περιστασιακά δείχνουν προτάσεις στην Έναρξη.

Την πρώτη φορά που αναφέραμε αυτές τις «διαφημίσεις» ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου, και από τότε, περισσότεροι χρήστες έχουν αρχίσει να βλέπουν τις προτάσεις στο μενού, ειδικά καθώς ερευνούσαν τα στοιχεία στο κατάστημα ψάχνοντας για εφαρμογές γενικής χρήσης.

Αλλά πριν από οτιδήποτε, υπάρχει μια επιλογή για να απενεργοποιήσετε αυτές τις προτάσεις ώστε να μην εμφανίζονται, το οποίο είναι κάτι που όλοι πρέπει να έχουν κατά νου, όταν κατηγορούν τη Microsoft ότι εισβάλει στην επιφάνεια εργασίας τους με τις διαφημίσεις.

Η αλήθεια είναι, ότι η Microsoft έχει κακή φήμη σχετικά με την εισβολή στην ιδιωτική ζωή των χρηστών στα Windows 10, και η ιστορία της συλλογής δεδομένων σίγουρα είχε αρνητικό αντίκτυπο για το νέο λειτουργικό σύστημα, έτσι ώστε ο τεχνολογικός κολοσσός θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να διορθώσει τα πράγματα και να εξηγήσει μια για πάντα τι είναι στην πραγματικότητα αυτές οι προτάσεις και πώς θα εμφανίζονται στον υπολογιστή μας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS