ΑρχικήinetWhatsApp: Ανακοινώνει ότι έχει πλέον 900M ενεργούς χρήστες/μήνα

WhatsApp: Ανακοινώνει ότι έχει πλέον 900M ενεργούς χρήστες/μήνα

Η δημοτικότητα της WhatsApp αυξάνεται συνεχώς

Η WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για κινητά και είναι διαθέσιμη σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων Android, iOS, Blackberry και Windows Phone. Πίσω στον Ιανουάριο του 2015, σας είπαμε ότι η WhatsApp ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή της αυτή χρησιμοποιήθηκε από πάνω από 700 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ερχόμαστε γρήγορα λίγους μήνες μετά ( τον Σεπτέμβριο) και  η Whats App ανακοινώνει τα νέα στοιχεία που απεικονίζουν μια τεράστια αύξηση. Αυτή την εβδομάδα, η εκκίνηση αποκάλυψε ότι η εφαρμογή έχει περάσει το κατώφλι των 900 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών κάθε μήνα. Η ανακοίνωση έγινε από τον ιδρυτή Jan Koum στο Facebook.

Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg συνεχάρη επίσης  τον Κουμ για την περίσταση μέσω ενός σχολίου. Τον περασμένο Φεβρουάριο το 2014, η social media genius απέκτησε τη Whats App για περισσότερα από 16 /  14 δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ αντίστοιχα.

Πρόσφατα, μια μελέτη έδειξε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα των οπαδών της Whats App χρησιμοποιούν  Android συσκευές, με μόνο το 22% από αυτούς ναχρησιμοποιούν τα chat app για iOS. Μόνο το 10% των χρηστών της WhatsApp αποδείχθηκε ότι ήταν ιδιοκτήτες Windows Phone.

WhatsApp: Ανακοινώνει ότι έχει πλέον 900M ενεργούς χρήστες/μήνα

Είσαι κι εσύ στο WhatsApp?

Ωστόσο, ο αριθμός των οπαδών του iOS θα μπορούσε να αυξηθεί σύντομα, καθώς η εταιρεία έχει πρόσφατα αποκαλύψει ένα Web App για τους χρήστες iPhone. Η υπηρεσία Web WhatsApp, ξεκίνησε νωρίτερα φέτος και έγινε μόνο για το πρόγραμμα περιήγησης στο Web Google Chrome και Android συσκευές.

Πολλές εβδομάδες μετά την αρχική εκκίνηση της Whats App για το Web, ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, μέσω ενός web browser σε προσωπικούς υπολογιστές τους διατέθηκε για περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Web και φορητές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows Phone, BlackBerry, Nokia S40 και S60 τηλέφωνα, καθώς και Mozilla Firefox και Opera.

Σε αυτό το σημείο, η Whats App  δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να φέρει την υπηρεσία Web του Whats App για τους χρήστες iPhone, λόγω ορισμένων περιορισμών του iOS mobile system της Apple. Λοιπόν, τον Αύγουστο η αναμονή έφτασε στο τέλος της, καθώς  to Whats App Web ξεκίνησε επιτέλους και για τους χρήστες iPhone.

Ήδη το Μάρτιο, η Whats App ανακοίνωσε άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα, αφού “χτύπησε”  1 εκατομμύριο installs στο Android, αποτελώντας έτσι το δεύτερο μη-Google app που πέτυχε αυτό το είδος της δημοτικότητας. Εσύ χρησιμοποιείς την Whats App ή άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS