ΑρχικήinetΈφτασαν τα «ηλεκτρονικά ρούχα» !

Έφτασαν τα «ηλεκτρονικά ρούχα» !

ηλεκτρονικά ρούχα

Ναι καλά διαβάσατε, ηλεκτρονικά ρούχα! Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Αν αναρωτιέστε αν τα ρούχα σας μπορούν για παράδειγμα να κλείσουν το θερμοσίφωνο, ή αν το παντελόνι σας μπορεί ν’ αλλάξει το τραγούδι που ακούτε στο smartphone σας, τότε συνεχίστε το διάβασμα. Έφτασαν τα ηλεκτρονικά ρούχα!

Βρισκόμαστε στην μεταβατική περίοδο που τα καλώδια θ’ αρχίσουν πλέον ν’ αποτελούν  ανάμνηση, η άφιξη των ηλεκτρονικών ρούχων που θα μπορούν να ελέγχουν τις περισσότερες απ’ τις συσκευές καθημερινής χρήσης φαίνεται πως επισπεύδει αυτή την διαδικασία και τα καθιστά είδος προς εξαφάνιση…

Τα ρούχα με σύνθεση λεπτών μεταλλικών κραμάτων από φυσικά αλλά και συνθετικά υλικά όπως ο πολυεστέρας και το βαμβάκι, φαίνεται πως θα κάνει τα ρούχα του (όχι και τόσο μακρινού) μέλλοντος ικανά να αλληλεπιδρούν με ηλεκτρονικές συσκευές. Το μυστικό έγκειται στην κατάλληλη συνύφανση των ινών.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qObSFfdfe7I”]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google σε πρόσφατο συνέδριο το νέο project, με τίτλο «Jacquard» επικεντρώνεται στην δημιουργία ρούχων με ικανότητες χειρισμού ηλεκτρονικών συσκευών. Ενώ η δημοφιλής εταιρεία σχεδιάζει το τεχνικό μέρος η αγαπημένη Levi’s ασχολείται με το σχεδιασμό και η  πολυαναμενόμενη συνεργασία στοχεύει στην κυκλοφορία μιας σειράς διαδραστικών ενδυμάτων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS