ΑρχικήsecurityΑπάτη με e-mail για την Red Bull δίνει φτερά στα χρήματά σας!

Απάτη με e-mail για την Red Bull δίνει φτερά στα χρήματά σας!

e-mail

Απάτη e-mail που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προσφέρεται να σας πληρώσει για να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο με τα διακριτικά της Red Bull. Πολύ καλό για να είναι αληθινό ε; Μάλλον επειδή όντως δεν είναι!

Το θέμα του email γράφει «Η Red Bull προσφέρει δουλειά» και το μήνυμα ισχυρίζεται πως προσφέρει αμοιβή του ύψους των 600$ την εβδομάδα επιτρέποντας απλώς στην διάσημη εταιρεία να τοποθετήσει τα διαφημιστικά της αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητό σου.

Φαίνεται πως αυτό το e-mail κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και μερικά χρόνια και πιθανότατα και ξεγελάει χιλιάδες χρήστες που αντί να βγάλουν εύκολο χρήμα βρίσκοντας το αυτοκίνητό  τους γεμάτο με διαφημίσεις της Red Bull, έβρισκαν άδειο τον λογαριασμό τους.

Εδώ έγκειται η ουσία, οι απατεώνες προσφέρουν στα θύματα εκατοντάδες δολάρια την εβδομάδα και για να περιφέρουν τα αυτοκίνητά τους με της διαφημίσεις της Red Bull. Αφού το θύμα δεχθεί, του ζητείται να στείλει το έμβασμα στην εταιρεία που θα αναλάβει τον στολισμό και να εξαργυρώσει την επιταγή που του αποστέλλεται. Φυσικά η επιταγή είναι ψεύτικη και χάνει τα χρήματα που στέλνει στην δήθεν εταιρεία που θα αναλάμβανε τον στολισμό του αυτοκινήτου.

Η Red Bull είναι ενήμερη για την απάτη και έχει δημιουργήσει και μια διεύθυνση e-mail στην οποία μπορείς να αναφέρεις αντίστοιχα περιστατικά.  Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google αποκαλύπτει πως πολλής κόσμος έχει πέσει θύμα της απάτης.

Οπότε, να είστε προσεκτικοί, σε τέτοιες περιπτώσεις αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα δεν είναι!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS