ΑρχικήinetMicrosoft: Νέο plugin για το WordPress

Microsoft: Νέο plugin για το WordPress

Microsoft: Νέο plugin για το WordPress

Πολύ πιο εύκολη γίνεται η μεταφορά των εγγράφων με το νέο plugin της Microsoft από το OneNote στο Word Press.

Δεν είναι κρυφό ότι η Microsoft δίνει έμφαση στο OneNote, το οποίο εμπλουτίζει συνεχώς και το διασυνδέει με άλλα διάφορα  applications, όπως για παράδειγμα είναι το Office Lens. Και πολύ καλά κάνει, αφού είναι μια υπηρεσία με πολλές δυνατότητες.

Microsoft  Νέο plugin για το WordPress

To Word Press plugin της Microsoft λοιπόν, δημιουργεί ένα κουμπί στο διαχειριστικό εργαλείο του Word Press, το οποίο μόλις πατήσετε θα σας παραπέμψει στα έγγραφα του OneNote, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όλα όσα επιθυμείτε και να τα να δημοσιεύσετε στο blog σας ή το site ή σας.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι είστε σε θέση να  δημιουργήσετε το περιεχόμενο που θέλετε πρώτα στο One Note και όποια πλατφόρμα το υποστηρίζει και έπειτα, με ένα μόνο κλικ, να το ανεβάσετε στο Word Press site σας.

Στο wordpress.org/plugins/onenote-publisher/installation/ μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να μπορέσετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το OneNote σαν editor για τα Word Press posts που δημιουργείτε.

 

 

Πάντως μη σας φοβίζει. Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δεν πρόκειται να δυσκολέψει ακόμα και τους λιγότερο έμπειρους χρήστες, τόσο του Word Press όσο και του One Note.

Στο πλαίσιο της multiplatform στρατηγικής της, η Microsoft ανακοίνωσε συνεργασίες με την εταιρεία κατασκευής smart pen, Equil, καθώς και της υπηρεσίας cloud αποθήκευσης, CloudHQ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS