ΑρχικήHow ToCS First δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για όλους

CS First δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για όλους

 

cs first CS First

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να διδάξετε στα παιδιά την επιστήμη των υπολογιστών και τον προγραμματισμό μέσα από το διαδίκτυο. Από σήμερα μπορείτε να προσθέστε και το CS first το πρόγραμμα σπουδών της Google.

Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που περιέχει μια ποικιλία θεμάτων για όλα τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Το CS First δεν είναι νέο (το πρόγραμμα ξεκίνησε το προηγούμενο έτος), αλλά λειτουργούσε σαν ένα πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς και τους εθελοντές της κοινότητας που ήθελαν να προγραμματίσουν computer science clubs για παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών. Για αυτό μπορεί να μην έχετε ακούσει γι “αυτό μέχρι σήμερα.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θέματα όπως: Μουσική & Ήχος (δημιουργήστε ένα μουσικό βίντεο και αναπτύξτε μια διαδραστική οθόνη μουσικής), Μόδα και design για την ανάπτυξη εφαρμογών μόδας, Αφήγηση για τη δημιουργία διαδραστικών ιστοριών, και Game Design για να μάθουν τα παιδιά σας να σχεδιάζουν και προγραμματίζουν ένα παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετά μαθήματα ακόμα. Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν στη σελίδα του project.

CS First provides free, easy-to-use computer science (CS) enrichment materials that target and engage a diverse student population.

Όπως βλέπετε στην παραπάνω επεξήγηση της εταιρείας τα μαθήματα δεν αποσκοπούν μόνο στην εκμάθηση προγραμματισμού, αλλά περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων από την επιστήμη των υπολογιστών (computer science (CS). Όλα τα υλικά (βίντεο, προγραμματισμός σε Scratch, και lesson plans) είναι διαθέσιμα δωρεάν στο διαδίκτυο, και έτσι μπορούν όλοι γονείς και παιδιά να ξεκινήσουν άμεσα μαθήματα στο σπίτι.

Παροτρύνετε τα παιδιά σας να δοκιμάσουν την εναλλακτική κατ οίκον εκπαίδευση της Google από εδώ. Φυσικά όπως αναφέρει και ο τίτλους του άρθρου, τα μαθήματα δεν είναι μόνο για παιδιά.

secnews.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS