ΑρχικήinetΔωρεάν συνδρομή Dropbox, σε χρήστες που έχασαν αρχεία τους

Δωρεάν συνδρομή Dropbox, σε χρήστες που έχασαν αρχεία τους

Η  εταιρία Dropbox θα προσφέρει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στις υπηρεσίες της, σε χρήστες που έχασαν αρχεία τους λόγω τεχνικού σφάλματος της εφαρμογής της. Ταυτόχρονα οι τεχνικοί της εταιρίας προσπαθούν να επαναφέρουν όσα αρχεία είναι δυνατόν ώστε να κατευνάσουν των θυμό των πελατών.

Το Σάββατο, η εταιρία  ανακοίνωσε ότι “έλαβε πολλές αναφορές από χρήστες” για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της εφαρμογής που ονομάζεται Selective Sync . Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να επιλέγουν τους φακέλους που θα συγχρονίζονται με τον υπολογιστή τους. Αλλά ένα bug σε παλαιότερες εκδόσεις του Dropbox, προκάλεσε το κλείσιμο της εφαρμογής με αποτέλεσμα να χαθούν αρχεία των χρηστών. Η εταιρεία δήλωσε ότι έλαβε τα ακόλουθα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος:

1) Επιδιορθώσαμε το πρόβλημα στο λογισμικό 2) Έχουμε φροντίσει ώστε όλοι οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του λογισμικού 4) Αποσύραμε τις παλιές εκδόσεις ώστε κανείς να μην μπορεί να τις χρησιμοποιήσει 5) Πραγματοποιούμε περαιτέρω δοκιμές ώστε να μην υπάρξει ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα στο μέλλον.

Η εταιρεία, επίσης, προσπαθεί να εξευμενίσει τους δυσαρεστημένους χρήστες , όπως αναφέρει η Engadget.

Το Dropbox προσπαθεί να αποκαταστήσει τα χαμένα αρχεία, σε περιπτώσεις που είναι εφικτό και προσφέρει στους χρήστες που επηρεάστηκαν δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο (Στο Dropbox Pro το οποίο κοστίζει $ 9,99 ανά μήνα, ή $ 99 ανά έτος, και παρέχει έως και 1 terabyte αποθηκευτικού χώρου).

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;

Μην βασίζεστε μόνο σε κάποια υπηρεσία για να αποθηκεύσετε ή να συγχρονίσετε τα σημαντικά αρχεία σας. Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας σε μια ξεχωριστή συσκευή, όπως ένα USB drive.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS