ΑρχικήinetΤo iPad λυγίζει όπως και το iPhone6

Τo iPad λυγίζει όπως και το iPhone6

Newsflash-iPads-Bend-Too

Τα iPads είναι επιρρεπή σε αυτό το είδος της βλάβης, αλλά μάλλον δεν είναι εύκολο.

Ένας κάτοχος iPad, με όνομα χρήστη “Ipad207”, ανήρτησε αυτή την εικόνα στο Reddit, λέγοντας, “Η οθόνη εξακολουθεί να είναι τέλεια. Δεν είμαι βέβαιος πώς συνέβη αυτό, αλλά αυτό είναι κάπως cool” , και προσθέτει: “ Εξακολουθώ να το απολαμβάνω. Το mini IPad μου έχει περάσει πολλά και ακόμα λειτουργεί καλά. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το internet, αλλά το iPad μου είναι σπουδαίο”

Μετά από μια σειρά σαρκαστικών και ειρωνικών σχολίων που έλαβε, ο χρήστης προσπαθεί να εξηγήσει πώς μπορεί να συνέβη αυτό: “… νομίζω ότι πιάστηκε στο πλαίσιο του κρεβατιού  μου, αυτό βγάζει νόημα αφού ήταν κάπου εκεί κοντά για λίγο [sic].”

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν λυγίζουν μόνο τα minis, αφού και στα iPad Air μπορεί να συμβεί το ίδιο. Ένας  άλλος χρήστης, εν μέσω του πυρετού #bendgate την περασμένη εβδομάδα, ανταποκρίνεται στο μήνυμα και μοιράζεται τη δική του ιστορία για ένα iPad Air που λύγισε, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Το δικό μου iPad Air λύγισε την περασμένη εβδομάδα και το δημοσίευσα εδώ. Ήθελα απλώς να προσθέσω το συμβάν σε ολόκληρο το “bendgate αστείο” και επίσης να επισημάνω ότι αυτό είναι πιθανό να συμβεί και σε ένα iPad Air, το οποίο έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 6…”

Ο συγκεκριμένος χρήστης με όνομα “owlsrule143” ανέφερε ότι ηApple  συμφώνησε να αντικαταστήσει τη συσκευή δωρεάν καθώς καλυπτόταν από εγγύηση, κάτι που η Apple πράττει και με το iPhone 6.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε εάν οι συσκευές αλουμινίου κατασκευής της Apple έχουν ελάττωμα στο σχεδιασμό. Εξάλλου αυτά τα περιστατικά ίσως να αποτελούν προσπάθειες σκόπιμης δυσφήμισης της Apple. Σύντομα θα το διαπιστώσουμε…

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS