ΑρχικήinetΔιαδραστικός Χάρτης σας επιτρέπει να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο μέσα από...

Διαδραστικός Χάρτης σας επιτρέπει να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο μέσα από τους φακούς των Drones

dron87adfasf

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν συνηθίσει τις καταπληκτικές εικόνες του κόσμου που βρίσκονται στο Google Street View, αλλά μια νέα ιστοσελίδα υπόσχεται το ίδιο είδος εικονικού τουρισμού από εναέρια άποψη μέσω drones.

Ξεκίνησε τον Απρίλιο από την Ελβετία με τον Jan Hiersemenzel και το TravelByDrone, που είναι ένα site που αξιοποιεί τη δύναμη του YouTube και του Google Maps για να σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον πλανήτη μέσω πλάνων που έχουν καταγραφεί από drone.

Ένας διαδραστικός χάρτης Google Map του κόσμου διαθέτει «πινέζες» και εμφανίζει σχήματα, όπου το υλικό είναι διαθέσιμο. Κάνοντας κλικ σε μία από τις ακίδες, μεταφέρεστε αμέσως στο YouTube βίντεο της γεωγραφικής περιοχής που καταγράφηκε από ένα ιπτάμενο drone. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες πόλεις και ακόμη και να επιλέξετε βίντεο με βάση την επικαιρότητα, καθώς ο χάρτης διαθέτει πορτοκαλί πινέζες που δείχνουν πλάνα από τους τελευταίους μήνες.

Ο καθένας με drone βίντεο μπορεί να το προσθέσει στο χάρτη, κάνοντας απλά κλικ στο σύνδεσμο “Προσθήκη βίντεο”, όπου στη συνέχεια η ιστοσελίδα ελέγχει το βίντεο για την ακρίβεια και την ποιότητα.

drnmp90877

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μερικές από τις περιοχές δεν έχουν καμία κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων της Βόρειας Αφρικής, το μεγαλύτερο μέρος της Ρωσίας, το βόρειο τμήμα της Νότιας Αμερικής και φυσικά, τη Βόρεια Κορέα.

Όμως, παρά τα μερικά κενά στην παγκόσμια κάλυψη από drone, αυτό θα μπορούσε να είναι η καλύτερη γεωγραφική σύνθεση με βίντεο από drone που έγινε ποτέ διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS