ΑρχικήinetTo Glance μετατρέπει σχεδόν κάθε βραχιόλι σε έξυπνη συσκευή

To Glance μετατρέπει σχεδόν κάθε βραχιόλι σε έξυπνη συσκευή

1

Δεν είναι SmartWatch, αλλά είναι αρκετά κοντά.

To Glance είναι ένα πρωτότυπο βραχιολάκι – αξεσουάρ που μπορεί να μετατρέψει αποτελεσματικά ένα κανονικό ρολόι σε SmartWatch. Σχεδιασμένο από την Kiwi Wearables, μια νεοσύστατη εταιρεία που εδρεύει έξω από Τορόντο του Καναδά, το Glance μπορεί να μπαίνει πίσω από ένα κανονικό ρολόι και να συγχρονίζεται με ένα smartphone.

Η συσκευή μπορεί να ειδοποιεί το χρήστη για τις εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα κειμένου, να παρακολουθεί την κίνηση και να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για μια έξυπνη τηλεόραση, σύμφωνα με τη σελίδα πληροφοριών της συσκευής.

Σε αντίθεση με πολλά smartphones, τα οποία μπορούν να αντέξουν μόνο λίγες ώρες με βέλτιστη χρήση, οι σχεδιαστές του Glance το δημιούργησαν για να διαρκέσει για μια εβδομάδα χωρίς χρέωση. Όταν η ισχύς του είναι χαμηλή, η μπαταρία μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί μέσω της θύρας USB, ακριβώς όπως και κάθε άλλη συσκευή.

Το Glance χρησιμοποιεί επίσης έναν 3D ανιχνευτή κίνησης για να μετράει την κίνηση. Για παράδειγμα, μπορεί να πει πόσα βήματα έχετε κάνει ή πόσα μίλια έχετε διανύσει με ποδήλατο. Επίσης, έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι αδιάβροχο.

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Glance ψάχνει να αυξήσει το ποσό χρηματοδότησης σε $150.000 τον Ιούλιο. Μέχρι στιγμής, έχει σχεδόν 500 συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν καταθέσει συλλογικά μόλις πάνω από $ 41,000.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS