ΑρχικήinetH Samsung αναπτύσσει SmartWatch που λειτουργεί χωρίς Smartphone

H Samsung αναπτύσσει SmartWatch που λειτουργεί χωρίς Smartphone

Ascani_Samsung-33

Η Samsung φαίνεται να εργάζεται πάνω σε ένα SmartWatch που δεν χρειάζεται να συγχρονίζεται με smartphone, προκειμένου να λειτουργήσει.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι ο κατασκευαστής στη Νότια Κορέα είναι σε συζητήσεις με διάφορους φορείς τηλεπικοινωνιών που θα μετατρέψουν τη συσκευή σε τηλέφωνο. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν κλήσεις απευθείας από τη συσκευή και κρατώντας τον καρπό κοντά στο στόμα.

Τα Smartwatches έχουν εδώ και καιρό χαρακτηριστεί ως την επόμενη μεγάλη κατηγορία στην τεχνολογία πληροφοριών, με την ισχυρή αύξηση το 2014 και τα επόμενα έτη. Αν και οι περισσότεροι στην αγορά πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι δεμένοι σε ένα smartphone για να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, να στείλουν μηνύματα κειμένου, να ελέγξουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να χρησιμοποιήσουν άλλες λειτουργίες, η Samsung έχει το βλέμμα της στη δημιουργία ενός SmartWatch που δεν χρειάζεται ένα smartphone για να κάνει τις αντίστοιχες λειτουργίες.

Το ρολόι – τηλέφωνο θα τρέξει στο λειτουργικό της Samsung, Tizen για SmartWatch. Παραμένει ασαφές πως θα ονομαστεί το προϊόν.

Η πρώτη κυκλοφορία της Samsung στην αγορά των SmartWatch έγινε με τη συσκευή Galaxy Gear σε μια δύσκολη αρχή, αλλά η δεύτερη γενιά του Gear 2 είναι ελαφρύτερη, λεπτότερη και πιο ισχυρή – σε γενικές γραμμές, λειτουργεί καλύτερα από ό, τι το προηγούμενο μοντέλο.

Το ρολόι – τηλέφωνο αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS