ΑρχικήinetΟι προ-παραγγελίες για το Galaxy Tab S3 ξεκινάνε αύριο στην Αμερική!

Οι προ-παραγγελίες για το Galaxy Tab S3 ξεκινάνε αύριο στην Αμερική!

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες της τιμής για το Galaxy Tab S3, το  tablet που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress τον περασμένο μήνα. Προ-παραγγελίες για το  Galaxy Tab S3 θα αρχίσουν στις 17 Μαρτίου στο Samsung.com και επιλέγεται λιανοπωλητές όπως το BestBuy και το Amazon.

Το Galaxy Tab S3 θα βρεθεί στα ράφια από τις 24 Μαρτίου στην τιμή των  $ 599.99, τόσο σε μαύρο όσο και ασημί. Η Samsung λέει ότι το  Tab S3 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του tablet και είναι μια ιδανική συσκευή για τους σημερινούς συνεχώς συνδεδεμένους χρήστες.

Το tablet διαθέτει premium σχεδιασμό και ένα βελτιωμένο S Pen με αυξημένη ευαισθησία για την πιο ακριβή χρήση. Η γραφίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χαρακτηριστικά όπως το  Smart Select, το  Translate, το Magnify και το Glance για περισσότερο έλεγχο. Το χαρακτηριστικό σημείωμα στην οθόνη-off είναι διαθέσιμη στο Galaxy Tab S3, έφερε πάνω από το Galaxy Tab S3.

Η Samsung λέει ότι το Galaxy Tab S3 μπορεί να συνδυαστεί με το πληκτρολόγιο Pogo που έχει βαθιά πλήκτρα και συνδέεται αυτόματα στο δισκίο. Το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά ξεκινώντας 24 Μαρτίου για την τιμή των  $ 129.99. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προ-παραγγελίες για το Tab S3 έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη.

Οι Γερμανοί πελάτες μπορούν να προ-παραγγείλουν το Galaxy Tab S3 στην τιμή των $ 728, μαζί με ένα δωρεάν Book Cover πληκτρολόγιο. Το Galaxy Tab S3 έρχεται με μια  9,7 ιντσών QXGA (2048 × 1536) Super AMOLED οθόνη και τρέχει έναν ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, ίδιο με το chipset που βρέθηκε στο Galaxy S7.

Επιπλέον έχει μια φωτογραφική μηχανή 13 MP στο πίσω μέρος και αισθητήρα 5MP μπροστά. Το Galaxy Tab S3 θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 6,000mAh και τρέχει Android 7.0 Nougat. Η χωρητικότητα της RAM φτάνει στα 4GB, ενώ η εσωτερική αποθήκευση είναι 32GB, με την επιλογή να προσθέσετε 256GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Το δισκίο έχει μια θύρα USB Type-C και Samsung θα προσφέρει την παραλλαγή  WiFi στην αγορά των ΗΠΑ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS