ΑρχικήgamingΗ Sony Ακυρώνει το Παιχνίδι Twisted Metal

Η Sony Ακυρώνει το Παιχνίδι Twisted Metal

Sony Twisted Metal

Μια μαζική καταιγίδα απολύσεων έχει συγκλονίσει διάφορα εσωτερικά στούντιο της Sony, συμπεριλαμβανομένων των Naughty Dog, Guerilla Games και Insomniac. Ένα ακόμα θύμα είναι η Firesprite Games, το οποίο είναι ένα στούντιο στο Ηνωμένο Βασίλειο γνωστό για τα παιχνίδια The Playroom και The Persistence, και ένα επιπλέον θύμα από αυτό το στούντιο της Sony φαίνεται να είναι ένας νέος τίτλος Twisted Metal.

Δείτε επίσης: Το νέο Pokémon Legends ανακοινώθηκε για το 2025

Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg, η Firesprite είχε στα σκαριά ένα παιχνίδι Twisted Metal που τελικά ακυρώθηκε. Αναφέρει ότι το παιχνίδι ήταν ένας τίτλος live-service (υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο) που ήταν πολύ νωρίς στην ανάπτυξη, έτσι δεν είχε ακόμα εγκριθεί επίσημα.

Δείτε ακόμα: Tecno Pocket Go: Φορητή κονσόλα παιχνιδιών με γυαλιά AR

Το πρώτο Twisted Metal ήταν η σειρά ναυαρχίδα του Sony PlayStation, κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του PS1 στη Βόρεια Αμερική το φθινόπωρο του 1995. Η σειρά περιλαμβάνει οκτώ συνέχειες/παρακλάδια, από τις οποίες η τελευταία παραμένει το ανανεωμένο παιχνίδι του 2012 για το PS3. Η επιτυχημένη σειρά της Peacock παρουσιάζει τουλάχιστον ότι κρατάει ζωντανή τη σειρά και ετοιμάζεται για δεύτερη σεζόν.

Sony απολύσεις

Δείτε επίσης: Sony: Θα είναι πλέον συμβατό το PlayStation VR2 με υπολογιστή;

Το πλήθος των απολύσεων της Sony που έπληξαν την Firesprite είναι ακόμα άγνωστο. Η Sony εξαγόρασε την Firesprite το 2021, όπου βοήθησε στη συνάντηση του Horizon Call of the Mountain με τη Guerrilla Games. 900 υπάλληλοι έχουν απολυθεί σε διάφορα εσωτερικά στούντιο της Sony σε διάφορα τμήματα. Το στούντιο δημιουργών του Blood & Truth, το London Studio, έχει κλείσει εξ ολοκλήρου. Ο Hermen Hulst των PlayStation Studios αναφέρει ότι η υπεραύξηση είναι ο λόγος για τις απολύσεις και ότι ο εκδότης έχει εξετάσει το χαρτοφυλάκιό του από επερχόμενα έργα για να καθορίσει ποια θα διακοπεί η παραγωγή τους. Φαίνεται ότι οποιοδήποτε θα ήταν αυτό το Twisted Metal project, είναι μεταξύ πολλών τίτλων που λαμβάνουν το αποτέλεσμα.

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS