ΑρχικήUpdatesAirPods Max: Πραγματοποιείται η αναβάθμιση για το μοντέλο επόμενης γενιάς

AirPods Max: Πραγματοποιείται η αναβάθμιση για το μοντέλο επόμενης γενιάς

Το πιο πρόσφατο έργο του Ken Pillonel, ειδικού σε θέματα hardware, περιλαμβάνει την αναβάθμιση των AirPods Max και την αντικατάσταση της θύρας Lightning με μια θύρα USB-C.

Airpods Max αναβάθμιση θύρα usb-c

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του να επισημάνει ζητήματα που αφορούν την επιδιόρθωση και τη βιωσιμότητα στα ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Διαβάστε επίσης: AirPods 4: Βελτιωμένος Σχεδιασμός και Νέες Λειτουργίες Ακοής ANC

Η αναβάθμιση αυτή αντιμετωπίζει τη δυσαρέσκεια ορισμένων χρηστών για τη συνεχιζόμενη εξάρτηση των ακουστικών υψηλής ποιότητας από τη θύρα Lightning για τη φόρτιση. Ενώ οι περισσότερες συσκευές της Apple έχουν αποκτήσει USB-C, φήμες αναφέρουν ότι η δεύτερη γενιά της συσκευής θα υιοθετήσει την αλλαγή. Αυτή η αναβάθμιση μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βιώσιμη λύση για χρήστες με κατεστραμμένες θύρες Lightning στα AirPods Max, αποφεύγοντας το δαπανηρό κόστος αντικατάστασής τους.

Ο Pillonel δημιούργησε ένα εξατομικευμένο ανταλλακτικό για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους τεχνικά εξειδικευμένους χρήστες των AirPods Max να αναβαθμίσουν μόνοι τους τα ακουστικά τους σε USB-C. Η προσπάθεια περιλάμβανε πολύπλοκες διαδικασίες σχεδίασης και κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ενός open-source κυκλώματος μετατροπής USB-C και μιας εξατομικευμένης πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος που εφάρμοζε τέλεια χωρίς την ανάγκη διάτρησης ή καταστροφής οποιουδήποτε αρχικού εξαρτήματος.

Το ανταλλακτικό έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται πάνω στην υφιστάμενη πλακέτα, αποφεύγοντας την επαφή με άλλα εξαρτήματα. Ο σχεδιασμός αντιμετωπίζει επίσης πιθανές ανησυχίες σχετικά με την ανθεκτικότητα, χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτο τμήμα που μειώνει την πίεση στη σύνδεση, ενισχύοντας τη μακροζωία του συγκεκριμένου κιτ.

Ο Pillonel εξέτασε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τη μετάδοση ήχου μέσω της θύρας USB-C, ωστόσο αποφάσισε τελικά να μην το πραγματοποιήσει λόγω του υψηλού κόστους και της πολυπλοκότητας που συνεπάγεται η ενσωμάτωση της αποκλειστικής τεχνολογίας της Apple.

Δείτε ακόμη: Οι Κάτοχοι των AirPods μπορούν να αγοράσουν Νέα Θήκη USB-C

Τα AirPods Max δεύτερης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσουν προς το τέλος του 2024 με τη μεγάλη αναβάθμιση να αφορά την προσθήκη μιας θύρας USB-C αντί για Lightning. Δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές αλλαγές που προβλέπονται, υπονοώντας ότι τα ακουστικά ίσως χάσουν χαρακτηριστικά όπως το chip H2 και το Adaptive Audio, ενώ είναι πιθανή η εισαγωγή νέων επιλογών χρωμάτων.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS