ΑρχικήUpdatesAirPods 4: Βελτιωμένος Σχεδιασμός και Νέες Λειτουργίες Ακοής ANC

AirPods 4: Βελτιωμένος Σχεδιασμός και Νέες Λειτουργίες Ακοής ANC

Τα AirPods 4 προσφέρουν ανανεωμένο βελτιωμένο σχεδιασμό, βελτιωμένη θήκη και ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC).

airpods 4

Το 2024, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple θα παρουσιάσει την τέταρτη γενιά των AirPods, όπως αναφέρεται στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Power On.

Η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα κεντρίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών, καθιστώντας τα ακουστικά ακόμα πιο ελκυστικά.

Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις των AirPods 4 σε διαφορετικές τιμές, καθώς η Apple στοχεύει να αντικαταστήσει τα AirPods 3 και AirPods 2 με πιο προσιτή τιμή. Προς το παρόν, η μόνη διαφορά ανάμεσα στα AirPods 2 και AirPods 3 είναι η σχεδίαση, πράγμα που προκαλεί σύγχυση στους καταναλωτές και κοστίζει στην Apple όταν οι πελάτες επιλέγουν το φθηνότερο μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα: Οι Κάτοχοι των AirPods μπορούν να αγοράσουν Νέα Θήκη USB-C

Τα AirPods 4 θα επιφέρουν βελτιώσεις στις διαθέσιμες επιλογές των AirPods. Τα ακουστικά θα διαθέτουν ανανεωμένο σχεδιασμό, που παρουσιάστηκε από τον Gurman τον Οκτώβριο. Αναμένεται τα νέα AirPods να συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των τωρινών AirPods και των AirPods Pro, με πιο συμπαγές στέλεχος. Υπάρχει πρόβλεψη για βελτίωση της εφαρμογής, αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Apple θα προσθέσει υποστήριξη για ακροάσεις με σιλικόνη.

Μια επανασχεδιασμένη θήκη θα περιλαμβάνει ηχεία για τις ειδοποιήσεις Find My, καθώς και θύρα φόρτισης USB-C αντί για τη θύρα Lightning. Η προηγμένη έκδοση των AirPods θα διαθέτει τη λειτουργία Active Noise Cancellation (ANC), η οποία μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη μόνο στα ‌AirPods Pro‌. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες να απολαμβάνουν τη λειτουργία ANC σε πιο προσιτή τιμή.

Σε μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού, η Apple θα προσθέσει λειτουργικότητα βοηθήματος ακοής στα AirPods. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της βοηθητικής ακοής χωρίς την ανάγκη ιατρικής συνταγής (OTC) ή τη χρήση παραδοσιακών ακουστικών βαρηκοΐας. Το FDA ενέκρινε τις επιλογές OTC βοηθημάτων ακοής το 2022, ανοίγοντας τον δρόμο για την Apple να προσφέρει τα AirPods για απώλεια ακοής. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Gurman, η Apple σχεδιάζει να παρέχει τεστ ακοής που θα ενημερώνουν τους χρήστες των AirPods αν αντιμετωπίζουν απώλεια ακοής.

Τα AirPods 4 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2024, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης νέων μοντέλων iPhone από την Apple. Επιπλέον, η Apple σχεδιάζει μια νέα έκδοση των AirPods Max το 2024, με ενημέρωση που θα περιλαμβάνει νέα χρώματα και την προσθήκη μιας θύρας φόρτισης USB-C.

airpods 4

Δείτε ακόμη: Οι ακτίνες Χ αποκαλύπτουν όλες τις διαφορές μεταξύ αυθεντικών και πλαστών AirPods

Τα AirPods Pro της Apple, που αποτελούν την πιο ακριβή επιλογή, θα αναβαθμιστούν το 2025. Η Apple έχει σχεδιάσει μια νέα εκδοχή με έμφαση στην άνεση και με ένα πιο αποδοτικό chip.

Πηγή: macrumors.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS