ΑρχικήHow ToiPhone: Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης;

iPhone: Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης;

Η νέα έκδοση iOS 17 της Apple διαθέτει τρόπο για να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης του iPhone σας.

iphone

Είτε επειδή η ένταση ήταν πολύ χαμηλή, είτε επειδή απλά προτιμούσαν τον παλιό ήχο, το iOS 17.2 προσφέρει πλέον τη δυνατότητα εξατομίκευσης των ήχων ειδοποιήσεων για τους χρήστες του iPhone.

Πριν αλλάξετε τον ήχο των ειδοποιήσεών σας, βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPad σας έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του λογισμικού. Για να ελέγξετε για ενημερώσεις, ακολουθήστε διαδοχικά τη διαδρομή Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού.

Διαβάστε σχετικά: Stolen Device Protection: Νέα λειτουργία ασφαλείας για iPhones

Αλλαγή ήχου ειδοποίησης iPhone

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις: Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του iPhone σας, απλά πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην αρχική οθόνη.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα “Ήχοι & Απτικά”: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε “Ήχοι & Απτικά” από τη λίστα επιλογών.
  3. Επιλέξτε την επιλογή «Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις»: Στο μενού “Ήχοι & Απτικά”, επιλέξτε “Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις”.
  4. Επιλέξτε το νέο σας ήχο: Διαλέξτε έναν νέο ήχο για την ειδοποίηση από τις διαθέσιμες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε από τους υπάρχοντες ήχους, να αγοράσετε ήχους από το Tone Store ή να επιλέξετε να μην υπάρχει καθόλου ήχος.
  5. Αλλαγή απτικής δόνησης (προαιρετικό): Στην οθόνη “Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις -> Απτικά”, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την απτική δόνηση που χρησιμοποιείται για τις ειδοποιήσεις.
  6. Επιβεβαιώστε και αποθηκεύστε: Πατήστε “Πίσω” ή μεταβείτε στην προηγούμενη οθόνη για να επιβεβαιώσετε και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Πηγή: gadgetsnow.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS