ΑρχικήUpdatesApple: Θα αναβαθμιστούν τα Airpods Max στο μέλλον;

Apple: Θα αναβαθμιστούν τα Airpods Max στο μέλλον;

Τα ακουστικά AirPods Max δεν έχουν αναθεωρηθεί μετά την κυκλοφορία τους τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ τα AirPods Pro έχουν λάβει πολλές ενημερώσεις σε hardware και software.

airpods max αναβάθμιση

Στο παρελθόν, το Bloomberg είχε αναφέρει ότι η Apple σχεδίαζε να αναβαθμίσει τα AirPods Max, προσθέτοντας υποστήριξη USB-C και νέες επιλογές χρωμάτων τον επόμενο χρόνο. Είχαμε υποθέσει ότι αυτή θα ήταν και η ευκαιρία να ενσωματώσει και τις δυνατότητες των AirPods Pro. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν θα συμβεί.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On του Mark Gurman, αναφέρεται ότι η Apple δεν έχει προγραμματίσει σημαντική αναβάθμιση για τα AirPods Max. Στην πραγματικότητα, η αναβάθμιση αυτή έχει οριστεί να είναι τόσο μικρή, που ο αριθμός γενιάς δεν θα αλλάξει καν. Ο Gurman εκφράζει την άποψη, ότι τα σχέδια της Apple θα μπορούσαν «πιθανώς» να αλλάξουν.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αλλάξετε χειροκίνητα τα AirPods σε άλλη συσκευή στο iOS 17

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι το κίνητρο για την ανανέωση του hardware θα είναι κυρίως η συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίοι επιβάλλουν τη χρήση USB-C για τη φόρτιση αξεσουάρ, όπως ακουστικά. Αυτή τη στιγμή, τα AirPods Max διαθέτουν αποκλειστικά τη θύρα Lightning της Apple.

Ο Gurman συγκρίνει την επερχόμενη αναβάθμιση με τα USB-C AirPods Max που παρουσίασε η Apple τον Σεπτέμβριο. Αυτά διαθέτουν το ίδιο εσωτερικό chipset με τα Lightning AirPods Pro 2ης γενιάς.

Εάν αυτή η πληροφορία ισχύει, τότε σημαίνει ότι το AirPods Max θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το H1 chip αντί του H2. Αυτό συνεπάγεται, ότι δεν θα μπορεί να υποστηρίξει τις προηγμένες λειτουργίες software που κυκλοφόρησαν για τα AirPods Pro μέσω του iOS 17, όπως ο προσαρμοστικός ήχος (Adaptive Audio), η αντίληψη κατά τη συνομιλία (Conversational Awareness), η εξατομίκευση της έντασης (Personalized Volume) και η υποστήριξη για τον χειρισμό του Siri μέσω της αφύπνισης.

airpods max αναβάθμιση

Οι χρήστες που ελπίζουν για βελτιώσεις στα ακουστικά 550 δολαρίων της Apple θα μείνουν επίσης απογοητευμένοι, καθώς δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο σχεδιασμό της θήκης φόρτισης, στην έλλειψη U1 chip για την εύρεση ακριβούς τοποθεσίας και πολλά άλλα.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS