ΑρχικήUpdatesΗ Nothing επιβεβαιώνει το Phone 2A μετά τις φήμες

Η Nothing επιβεβαιώνει το Phone 2A μετά τις φήμες

Nothing Phone 2A

Παράλληλα με το νέο Phone 2A, η εταιρία Nothing ανακοίνωσε επίσης ένα SDK για να επιτρέψει στις third-party εφαρμογές να χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό flashing Glyph interface της.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Στην Αρχική Οθόνη των Nothing Phone

Το Nothing Phone 2A είναι επίσημο… κατά κάποιον τρόπο. Η εταιρεία επιβεβαίωσε το όνομα της επερχόμενης συσκευής κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου βίντεο ενημέρωσης της κοινότητας στο YouTube, αλλά αυτό ήταν περίπου όλο. Δεν έδειξε πολλά περισσότερα σχετικά με το τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής του, των προδιαγραφών ή της τιμής του. Το όνομα της συσκευής ήταν μία από τις πολλές ανακοινώσεις που έγιναν στο βίντεο, το οποίο περιλάμβανε επίσης είδηση για ένα νέο SDK που επιτρέπει σε ανεξάρτητους προγραμματιστές να ενσωματωθούν με τη φωτισμένη διεπαφή Glyph της Nothing.

“Με το Nothing Phone 2A, επικεντρωθήκαμε πραγματικά στις βασικές ανάγκες του χρήστη – απόδοση, κάμερα, ό,τι χρειαστείτε”, δήλωσε ο συνιδρυτής της Nothing, Άκης Ευαγγελίδης, προσθέτοντας ότι η συσκευή περιλαμβάνει “κάποια από τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά του Phone 2”. Δεν λέει ρητά ότι το Phone 2A θα είναι ένα πιο προσιτό κινητό συγκριτικά με τις σημαντικές συσκευές της εταιρείας, αλλά φαίνεται ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό θα ισχύει από την περιγραφή.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy S24: Δείτε τις AI δυνατότητες των τηλεφώνων

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεφώνου ακολουθεί μια σειρά διαρροών για τη συσκευή το προηγούμενο έτος. Ένας προγραμματιστής εντόπισε ένα animation που φαίνεται να δείχνει το τηλέφωνο να επιδεικνύει την διπλή κάμερα που είναι κεντρικά ευθυγραμμισμένη και την απλοποιημένη διεπαφή Glyph (τα χαρακτηριστικά flash της κάμερα στο πίσω μέρος των τηλεφώνων της Nothing), και μοιράστηκε ότι φαίνεται να τροφοδοτείται από επεξεργαστή Mediatek Dimensity 7200.

Σύμφωνα με τον leaker (διακινητής πληροφοριών) Yogesh Brar, το τηλέφωνο θα εξοπλίζεται με OLED οθόνη 120Hz και θα έχει διπλή κάμερα 50 megapixels. Ο Roland Quandt της WinFuture αναφέρει ότι η συσκευή μπορεί να κυκλοφορήσει για λιγότερο από €400 (περίπου $432) στην Ε.Ε.. Η Nothing προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ένα event στη Βαρκελώνη για το MWC στις 27 Φεβρουαρίου, οπότε φαίνεται ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα λάβουμε περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες τότε.

Εκτός από τα προανακοινωμένα του νέου τηλεφώνου, η Nothing ανακοίνωσε επίσης ένα καινούριο Glyph Developer Kit για να επιτρέψει σε ανεξάρτητους προγραμματιστές εφαρμογών Android να εκμεταλλευτούν τα αναβοσβήματα στο πίσω μέρος των τηλεφώνων Phone 1 και Phone 2 της Nothing. “Ελπίζουμε ότι το Glyph Developer Kit θα ενθαρρύνει περισσότερους δημιουργούς εφαρμογών να προσθέσουν ενσωματώσεις για τα τηλέφωνα Nothing και θα δώσει στους χρήστες περισσότερους τρόπους για να βιώσουν τα προϊόντα τους”, δήλωσε ο τεχνολόγος της Nothing, Joseph Horton.

Δείτε επίσης: Apple: Οι πωλήσεις της ενισχύουν τα κέρδη της εταιρείας

Εκτός από τα νέα στην ενημέρωση της κοινότητας, η εταιρεία λέει επίσης ότι οι νέοι CMF Buds και CMF Neckband Pro είναι στον δρόμο για τη χαμηλότερη τιμή της σειράς CMF by Nothing. Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σύντομα.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS