ΑρχικήUpdatesChatGPT: Στην Αρχική Οθόνη των Nothing Phone

ChatGPT: Στην Αρχική Οθόνη των Nothing Phone

ChatGPT Nothing Phone

Μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε με το ChatGPT απευθείας από την αρχική οθόνη του Nothing Phone σας. Με την έξυπνη χρήση του Quick Settings Widget του Nothing OS, μπορείτε να έχετε ένα home screen shortcut για τον AI Assistant (βοηθός τεχνητής νοημοσύνης) σας.

Δείτε επίσης: Dark Web: Οι κυβερνοεγκληματίες συζητούν για την παράνομη χρήση του ChatGPT

  • Οι χρήστες του Nothing Phone 1 και Phone 2 μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια παράκαμψη για να πάρουν μια γρήγορη συντόμευση στην αρχική οθόνη για την ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού μεταγραφής φωνής του ChatGPT.
  • Μόλις χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό φωνής στην επίσημη εφαρμογή του ChatGPT, μπορείτε να προσθέσετε την επιλογή ChatGPT Voice στα Quick Settings και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το Nothing OS Quick Settings Widget για να τοποθετήσετε μια συντόμευση στην αρχική οθόνη σας.

Το ChatGPT έχει κερδίσει την προσοχή των ανθρώπων, και με βάση τις αντιδράσεις των χρηστών, είναι φανερό ότι οι άνθρωποι θέλουν ευκολότερους τρόπους χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης για καθημερινές εργασίες. Αν έχετε εξαρτηθεί από το ChatGPT και την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινή σας ρουτίνα και τυχαίνει επίσης να είστε κάτοχος του Nothing Phone 2 (ή ακόμη και του Phone 1), τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να συνομιλείτε με το ChatGPT απευθείας από την αρχική οθόνη σας.

ChatGPT Nothing Phone

Δείτε επίσης: Το ChatGPT έρχεται σε αυτοκίνητα της Volkswagen 

Ο ιδρυτής και CEO της Nothing, Carl Pei, δημοσίευσε ένα γρήγορο tip στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter). Οι χρήστες του Nothing OS στο Phone 1 και Phone 2 μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις φωνητικές εντολές του ChatGPT απευθείας από την αρχική τους οθόνη με έναν έξυπνο τρόπο παράκαμψης.

Οι χρήστες του Nothing OS θα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή ChatGPT από το Google Play Store και να χρησιμοποιήσουν το χαρακτηριστικό φωνητικής συνομιλίας μέσα στην εφαρμογή για να προχωρήσουν στη ρύθμιση. Μόλις αρχικοποιηθεί, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν το ChatGPT Voice στα Quick Settings και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσουν το Nothing OS Quick Settings Widget στην αρχική οθόνη τους για να δείξουν σε αυτή τη ρύθμιση του ChatGPT.

Σημείωση: Αν θέλετε φωνητικές απαντήσεις για μια συνομιλητική εμπειρία, θα πρέπει να αναβαθμίσετε στο ChatGPT Plus.

Αν δεν έχετε ένα smartphone Nothing OS, θα πρέπει να ζήσετε με έναν πιο περίπλοκο τρόπο ενεργοποίησης της φωνητικής λειτουργίας του ChatGPT. Ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τη φωνή με το ChatGPT είναι να χρησιμοποιήσετε την επίσημη εφαρμογή Android ή iOS και να ξεκινήσετε το χαρακτηριστικό μεταγραφής φωνής από μέσα στην εφαρμογή.

Πηγή: androidauthority

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS