ΑρχικήUpdatesNothing Phone (2a): Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν την κυκλοφορία του

Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν την κυκλοφορία του

Οι φωτογραφίες του επερχόμενου smartphone Nothing 2a διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δύο μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

nothing phone 2a

Το Nothing Phone (2a), αναμένεται να περιλαμβάνει έναν συνδυασμό hardware με το Nothing Phone (2), όπως δύο κάμερες 50 MP στο πίσω μέρος, καθώς και περισσότερα εξαρτήματα μεσαίας κατηγορίας.

Δείτε περισσότερα: Nothing Phone 2 review: Όσα πρέπει να ξέρετε για το smartphone

Χθες, αναφέρθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το επόμενο smartphone της εταιρείας Nothing. Παρόλο που η συσκευή δεν θα αντικαταστήσει το τηλέφωνο (2) που κοστίζει 649 δολάρια στην Amazon, φαίνεται να διαθέτει έναν ανανεωμένο σχεδιασμό. Στη συνέχεια, ο χρήστης Yogesh Brar μοιράστηκε εικόνες της ίδιας συσκευής, για την οποία φημολογείται ότι η Nothing εργάζεται, με τους κωδικούς μοντέλου «A142» και «AIN142» για την ινδική έκδοση.

Οι προδιαγραφές των φωτογραφιών πρέπει να αντικατοπτρίζουν πλήρως τις λεπτομέρειες των τελικών προϊόντων, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν ως Nothing Phone (2a). Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα προστατευτικό κάλυμμα προσωπικών δεδομένων, οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή διαθέτει δύο οριζόντιες κάμερες στο πίσω μέρος, τοποθετημένες πιο κοντά στο κέντρο απ’ό,τι σε πρόσφατα smartphone της εταιρείας Nothing.

nothing phone 2a

Επιπλέον, η αριστερή φωτογραφία υποδηλώνει ότι και οι πίσω κάμερες θα έχουν ανάλυση 50 MP, ταιριάζοντας με το τηλέφωνο (2). Ωστόσο, φαίνεται ότι η Nothing έχει μειώσει την ανάλυση της μπροστινής κάμερας του τηλεφώνου (2a) στα 16 MP, που είναι το μισό της αντίστοιχης κάμερας του τηλεφώνου (2). Επιπλέον, η εικόνα αναφέρει ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, τα οποία είναι κοινά με το τηλέφωνο (2).

Διαβάστε επίσης: Nothing Phone 2: Ακριβότερο από το Nothing Phone 1;

Το Phone (2a) αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2024 κατά τη διάρκεια του MWC 2024.

Πηγή: notebookcheck.net

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS