ΑρχικήbusinessOpenAI: Ανακοινώνει την πρώτη της συνεργασία με πανεπιστήμιο

OpenAI: Ανακοινώνει την πρώτη της συνεργασία με πανεπιστήμιο

Την Πέμπτη, η OpenAI ανακοίνωσε την πρώτη της συνεργασία με ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

OpenAI

Από τον Φεβρουάριο, το Arizona State University θα έχει πλήρη πρόσβαση στο ChatGPT Enterprise και σχεδιάζει να το ενσωματώσει στα μαθήματα, τη διδασκαλία, την έρευνα και πολλά άλλα.

Η συνεργασία μεταξύ του OpenAI και του πανεπιστημίου ASU ανακοινώθηκε μετά από έξι μήνες προετοιμασίας. Η ASU σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το ChatGPT Enterprise για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου βοηθού τεχνητής νοημοσύνης, επικεντρώνοντας σε θέματα τεχνολογίας, επιστήμης, μηχανικής και στο μάθημα Freshman Composition. Επιπλέον, προγραμματίζεται η ανάπτυξη avatar AI για την εξέταση θεμάτων όπως η βιολογία.

Δείτε επίσης: Η OpenAI θα κυκλοφορήσει ChatGPT App Store;

Ο CIO της ASU, Lev Gonick, επισημαίνει την ανεπανάληπτη ταχύτητα του ChatGPT Enterprise, προσφέροντας απόδοση που είναι έως και δύο φορές ταχύτερη. Η ASU επιδιώκει να επεκτείνει τη χρήση αυτού του εργαλείου σε ερευνητικές δραστηριότητες και αναλύσεις δεδομένων.

Ο Gonick εκφράζει την απόλυτη βεβαιότητα ότι το ChatGPT Enterprise παρέχει ένα περιβάλλον με απόλυτο απόρρητο για τους μαθητές και προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Η κοινή έκδοση OpenAI και ASU επισημαίνει ότι οι προτροπές από τους φοιτητές παραμένουν ασφαλείς και διαβεβαιώνει ότι τα δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των μοντέλων του OpenAI.

Σε μια ανακοίνωση, ο Chief Operating Officer της OpenAI, Brad Lightcap, δήλωσε ότι “η εταιρεία είναι πρόθυμη να αποκομίσει διδάγματα από την ASU” και να επεκτείνει τη χρήση του ChatGPT στα πανεπιστήμια και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

openAI τριτοβάθμια εκπαίδευση

Διαβάστε ακόμη: New York Times: Μήνυση κατά της Microsoft και της OpenAI

Καθώς το OpenAI εξερευνά πώς να εισέλθει στην αγορά ή να ευθυγραμμίσει μια επιχείρηση για πανεπιστήμια, αναζητεί συνεργάτες σχεδιασμού, για τον έλεγχο των προϊόντων και σκέψης για ανταλλαγή ιδεών. “Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, πάνω στο οποίο επικεντρωθήκαμε σήμερα για να κάνουμε αυτή την ανακοίνωση”, δήλωσε ο Gonick στο CNBC.

Πηγή: cnbc.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS