ΑρχικήinetFire TV Stick: Αναγκαστική διακοπή της δωρεάν ροής του Sky για πάντα

Fire TV Stick: Αναγκαστική διακοπή της δωρεάν ροής του Sky για πάντα

Με τους λογαριασμούς να συνεχίζουν να αυξάνονται και τα νοικοκυριά να αντιμετωπίζουν αυξημένη οικονομική πίεση, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι οι καταναλωτές αναζητούν τρόπους να μειώσουν τα μηνιαία έξοδά τους. Μία πολύ ελκυστική επιλογή – που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής – είναι η χρήση προσαρμοσμένων συσκευών, όπως τα Fire TV Stick, για να απολαμβάνουν προνομιακό περιεχόμενο χωρίς να πληρώνουν υψηλά μηνιαία τέλη.

Δείτε επίσης: Amazon in-garage: Η υπηρεσία πλέον θα έχει μια μικρή χρέωση

Ορισμένες από αυτές τις τροποποιημένες συσκευές ροής μπορούν ακόμη και να αγοραστούν σε μια λογικά χαμηλή τιμή μέσω διαδικτύου και να προσφέρουν πλήρη πρόσβαση σε πράγματα όπως το Sky Sports και σε ταινίες. Αποτελεί ένα αυξανόμενο πρόβλημα για τους παρόχους περιεχομένου, με μια πρόσφατη έρευνα να επιβεβαιώνει ότι περίπου το 19% των ανθρώπων που ρωτήθηκαν είχαν παράνομη ροή περιεχομένου κατά τη διάρκεια ενός τριμήνου.

Fire TV Stick

Με τόσους πολλούς ανθρώπους που αρχίζουν να μεταβαίνουν σε παράνομες ροές, έχει εκδοθεί πρόσφατη προειδοποίηση με σκοπό να καταπολεμηθεί αυτή η πρακτική.

Ο Φορέας Πάταξης Παραβίασης Πνευματικών Δικαιωμάτων (FACT UK) του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε να αποστέλλει επιστολές διακοπής και απαγόρευσης και ακόμη να εμφανίζεται στις πόρτες των καταναλωτών που υποπτεύονται ότι παρακολουθούν περιεχόμενο, ταινίες και αθλητικές δραστηριότητες χωρίς να πληρώνουν.

Το FACT αναφέρει ότι χρησιμοποιεί τη συνεργασία του με το Crimestoppers για να βοηθήσει στην αύξηση του αριθμού ατόμων που πιάνονται να παρακολουθούν περιεχόμενο παράνομα.

Δείτε ακόμα: Amazon: Έστειλε λάθος email για δωροκάρτες Mastercard

Αν εξαρτάστε από μια συσκευή Fire TV Stick για τη ροή δωρεάν αθλητικών εκδηλώσεων και ταινιών, μπορεί να είναι σοφό να το ξανασκεφτείτε. Διαφορετικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες συνέπειες πέρα ​​από τις προσδοκίες σας. Αυτή η τελευταία ειδοποίηση προκύπτει μετά την έναρξη μιας νέας καμπάνιας που στοχεύει στην ανάδειξη των κινδύνων της ροής χωρίς άδεια.

Η BeStreamWise δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους φορείς στον αθλητισμό, τη βιομηχανία του κινηματογράφου και τηλεόρασης – συμπεριλαμβανομένων των FACT, του Γραφείου Ευρεσιτεχνίας (IPO), του Crimestoppers, του British Association for Screen Entertainment (BASE), του Sky, της Premier League και του ITV.

Μοναδικός του στόχος είναι να βοηθήσει τα νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο να κατανοήσουν ότι η παρακολούθηση περιεχομένου παράνομα μπορεί να οδηγήσει σε επιβλαβείς ιούς στους υπολογιστές τους και στη διαρροή προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού, στα χέρια των κακοποιών.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε κοινή χρήση τα οφέλη του Amazon Prime λογαριασμού σας

Το Fire TV Stick είναι ένας πανίσχυρος media player που συνδέεται στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI θύρας. Με την ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi, επιτρέπει την πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες streaming όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το YouTube, το Spotify και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το Fire TV Stick διαθέτει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και παιχνιδιών που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να ελέγξετε τα e-mail σας, να παίξετε παιχνίδια και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Το Fire TV Stick περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για την ψηφιακή βοηθό Alexa. Με την χρήση της φωνητικής αναζήτησης, μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να παίξει την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, να ρυθμίσει έναν χρονοδιακόπτη, να ελέγξει τον καιρό, να παίξει μουσική και πολλά άλλα.

Τέλος, το Fire TV Stick υποστηρίζει την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας, συμπεριλαμβανομένων των μορφών 4K και HDR. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Πηγή: express

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS