ΑρχικήHow ToΠώς θα κάνετε κοινή χρήση τα οφέλη του Amazon Prime λογαριασμού σας

Πώς θα κάνετε κοινή χρήση τα οφέλη του Amazon Prime λογαριασμού σας

Το Amazon Prime είναι μια υπηρεσία συνδρομής που προσφέρει ο γνωστός παγκόσμιος γίγαντας του λιανικού εμπορίου, Amazon. Η υπηρεσία παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στους πελάτες. Το Αmazon Prime είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια, όπως η δωρεάν αποστολή δύο ημερών και η πρόσβαση σε μια εκτεταμένη σειρά από βίντεο, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική.

Δείτε επίσης: The Batman: Caped Crusader έρχεται στο Amazon Prime

Amazon Prime

Τα μέλη του Prime μπορούν να απολαύσουν την ευκολία της δωρεάν αποστολής δύο ημερών για επιλεγμένα προϊόντα. Ως μέλος του Prime, μπορείτε να επωφεληθείτε από την αποθήκευση στο cloud της Amazon και να αποθηκεύσετε ατελείωτο αριθμό φωτογραφιών. Τα μέλη του Prime δεν έχουν μόνο αποκλειστική πρόσβαση σε επιλεγμένες προσφορές και εκπτώσεις σε είδη, αλλά αποκτούν επίσης έγκαιρη πρόσβαση σε αυτές τις προσφορές. Τα μέλη του Prime μπορούν να ξεκλειδώσουν έναν κόσμο αποκλειστικού περιεχομένου και εκπτώσεων στο Twitch, τον νούμερο ένα προορισμό για streaming βιντεοπαιχνιδιών.

Εγγραφείτε σήμερα στην Prime συνδρομή και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματά της, κάνοντας εγγραφή για μηνιαία ή ετήσια συνδρομή στον ιστότοπο της Amazon. Αποκτήστε την εμπειρία του Amazon Prime εντελώς δωρεάν για 30 ολόκληρες ημέρες και στη συνέχεια αποφασίστε αν θέλετε να συνεχίσετε.

Αν θέλετε να μοιραστείτε τα προνόμια του Amazon Prime με την οικογένεια και τους φίλους σας, εδώ θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να το κάνετε:

Δείτε ακόμα: Πώς να δοκιμάσετε δωρεάν το Amazon Prime Gaming;

κοινή χρήση

Πώς να μοιραστείτε τα οφέλη του Amazon Prime:

  1. Επισκεφτείτε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime.
  2. Εντοπίστε την ενότητα Κοινή χρήση των Prime Benefits.
  3. Επιλέξτε Διαχείριση του νοικοκυριού σας.
  4. Εισάγετε το όνομα και τη διεύθυνση email του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τα οφέλη.
  5. Επιλέξτε Continue.
  6. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο προσκεκλημένος σας συμφωνείτε να μοιράζεστε πορτοφόλια ώστε να μοιράζεστε τα οφέλη του Prime. Ως μέτρο ασφαλείας, η Amazon θα σας ειδοποιήσει εάν ο προσκεκλημένος σας μετακινήσει την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στο πορτοφόλι του.
  7. Εξετάστε τους όρους. Εάν συμφωνείτε μαζί τους, επιλέξτε Συμφωνώ και στείλτε μια πρόσκληση. Ο προσκεκλημένος σας έχει 14 ημέρες για να αποδεχτεί την πρόσκληση.

Δείτε επίσης: Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να διακόψετε την κοινή χρήση των παροχών με το μέλος του νοικοκυριού σας. Για να τερματίσετε το πρόγραμμα, μεταβείτε στη Διαχείριση του νοικοκυριού σας και επιλέξτε Κατάργηση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS